Türmatsan Matbaa Monitör - Baskı Uyumsuzluğu

20 Ekim 2023 20:24

09.10.2023 tarihinde saat 12:00 sularında 700 gr. Kartvizit siparişim için tasarımcı arkadaşla birlikte sipariş hazırladık. Kartvizitimin üzerinde fotoğrafım var. Fotoğrafım, çalıştığımız bilgisayarda gayet güzel ve normal iken baskıdan gelen kartvizitlerde gerekenden çok daha koyu çıkmış. Tasarımcı arkadaş, siparişi hazırlarken bana %5 farklılık olur demişti. Ama oluşan farklılık %25 civarında. Bu sebeple gelen kartvizit kurumsal imajımıza uygun olmamakta ve onları kullanamamaktayım. 16.10.2023 tarihinde konuyu konuşmak üzere ismini H**** Bey olarak bildiğim görevli ile konuştum. İlgili siparişimi monitöründe açtı ve kartvizitteki büyük farklılığı gördü. Sonra B****** Bey’in bilgisayarının baskıya daha yakın olduğunu ve onda incelememiz gerektiğini söyledi. O monitörde fotoğraf kartvizittekine daha yakın idi. Bu sebeple bunun hata kabul edilemeyeceğini ve değişim yapamayacağını belirtti. Ben de, tasarımı bu monitörde yapmadıklarını, dolayısıyla benim onayladığım işin bu olmadığını belirttim. Kendisi de tüm işleri bu monitörde gösterme imkanı olmadığını söyledi. Ben de bunun benim hatam olmadığını, monitörlerin baskı makinelerine kalibre edilmemesinin kendilerinin eksikliği olduğunu ve değişim yapmaları gerektiğini söyledim. O bunu kabul etmedi ve ben oradan ayrıldım. Kartvizitler kullanılmayacak durumda olduğu için mağdurum. Kartvizit tasarımındaki renk probleminin düzeltilerek yeniden baskıya alınmasını ve bana teslim edilmesini rica ederim.

Ayyıldız Basım 1 Aydır Yaşadığım İş Stresiyle Kaldım

07 Mayıs 2025 23:08
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 14:16

Kartvizit Siparişinde Baskı Hatası ve Müşteri Memnuniyetsizliği

20 Eylül 2025 11:46
Şefik sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 08:57
Kartvizit Kesim Hatası Ve Müşteri Memnuniyetsizliği