11 Nisan 2024 12:30

Bugün için günübirlik Eskişehir turumuz için Turlasana şirketinden 3 kişilik rezervasyon yaptırmıştık. Saat 06:00 da belirlenen konumda olmamız istendi. 05:50 de oradaydık ve tam 1,5 saat otobüsün gelmesini bekledik. Gelen araç bize plakası belirtilen araç değildi. Araç oldukça eski, içerisindeki koltukları kırıktı. Araca bindiğimizde içeride tur rehberimiz bile yoktu. Gelen araçtaki şoför uyanıp geldiğini şirketle bir alakası olmadığını söyledi. Araç geç hareket etmesine rağmen 1 saate yakında petrol ofisinde bekleyerek mağdur olduk. Herkes durumdan şikayetçi olduğunu belirtti ve her türlü video görüntüleri aldık. Bayram günü yapılan bu saygısızlık ve mağduriyet oldukça can sıkıcı. Hiçbir şekilde araç can güvenliğimizi sağlamıyordu. Bu şekilde kendimizi riske atamazdık. Bizi mağdur olduk. Biz muavinsiz ve tur rehbersiz yola çıkamayacağımız için can güvenliğimizin olmadığından araç gitmeden indik. Mağduriyetimizin giderilmesini ve paramızın iadesini istiyoruz çünkü hizmet kusuru işlendi.

Şulenur

Şevval