Turkticaret.net Teknik Destek Yetersiz

26 Ocak 18:23

Türk Ticaret Net destek ekibi çok yavaş. Bilirsiniz bir sorun ile karşılaştığınızda önce destek mesajı yazar ardından olmaz ise telefon açar, o da olmaz ise farklı kanallarda kafanıza koyduğunuzu yapmak üzere çabalarsınız. Ama neden? Neden şikayetvar.com var bu arada iyi ki var. Benim basit bir problemim vardı blogger hesabıma bir alan adı yönlendirmek. İki yıl önce Türk ticaret nete geçtim geçtiğim günden bugüne biraz benim yoğunluğumdan takip de edemedim Türk ticaret nete destekten yazmışım bu işi yapamadım diye önceki servis sağlayıcım bunun ayarına seçenek olarak panele koymuştu böyle bir sorun yoktu. Kaldı ki iki adet Cname kaydı 4 adet a kaydı yapılması gerektiği bloğumda yazıyor. Bunları servis sağlayıcının yani alan adını satın aldığınız yerden yapmalısınız yani Türk ticaret netten. Yaptım verilen ayarları girdim ama ben bir türlü neticeyi alamıyorum. Bu kadar basit bir şey için telefon aç, mail yaz. Sıkıldım alan adını transfer edeyim diyorum çok mu acele ediyorum diyorum, ya insanın zamanı yok 1 saat içinde her şeyin çözülmesi gerekir ttl 1 saat yani saatler günler aylar, yıllar oldu sıkıldım yazdım buraya inceldiği yerden kopsun. Siz olun teknik destek ekip sayısı eksik yetersiz olan hosting firmalarını araştırın. Okudum bugün herkes aynı yorumları yapmış. Bugün çözülmez ise taşıyacağım artık.

Serkan
27 Ocak 12:28

Çok yavaşlar. Daha kendi web sitelerinde bile problemi çözme adına yazdıkları cevap soruya soru. Ben çözdüm sorunu. Alan adımı eski çalıştığım firmaya tekrar taşıdım.

Selim
19 Kasım 11:05