Turkpermit.com.tr Beni Burada Mağdur Etti!

Abrorjon
17 Kasım 2023 10:08

https://turkpermit.com.tr/ randevu aldı paramı aldı sonra da randevumu iptal etti. Beni kaçak bıraktı mağdur etti. Ne yapacağımı bilemedim.

Yorumlar (5)

Sahra
Sahra

Türkpermit! Я благодарю и много много целую 😘 Наргизку, Olumlu sonuçlandı ikametim ellerinize sağlık evraklarımı ne şekilde nereden temin etmem gerektiği hakkında bilgi verdiniz ve sayenizde danışmanlarınızla oturum iznim onaylandı 💝🌟

Sude
Sude

Sizi kaçak bırakan türkpermit değildir, sizin evraklarınızı hazırlayan aracı bir kurumdur. İşlemlerinizi olumlu veya olumsuz değerlendiren göç idaresidir. Ayrıca işlemlerle ilgili de hizmet bedeli alması gayet doğal çünkü orası özel bir danışmanlık şirketi. Biz de yakınım için ödedik işlem yaptırdık ve her şeyimizi düzenli ve eksiksiz bir şekilde hazırladılar bize çok yardımcı oldular tekrardan Türkpermit ailesine çok teşekkür ederiz

Gülşat
Gülşat

Ben yıllardır bu şirkete randevu işlemimi yaptırıyorum, o kadar yoğun oluyorlar ki, o yoğun talep içinde durup dururken sizin başvunuzu iptal edip sizi kaçak duruma bırakmaları hiç mantığa uymuyor, müşteri memnuniyeti müşteri getirir, neden müşterisini hiçbir sebepsiz mağdur bıraksın? Bence sırf karalama amacı ile yapılan yorum, niyetinizi temiz tutun Abrorjon bey, işleriniz yoluna girer

Ayşe
Ayşe

Durup dururken neden iptal etsinler böyle bir şey olabilir mi? Siz kaçırdınız gününüzü bence ya da başka bir şey var böyle bir şey olabilir mi :) yersiz bir yorum olmuş

Nasiba
Nasiba

Merhaba ben işlemimi 8 senedir bu şirkete yaptırıyorum ve evraklarım her zaman doğru düzgün yapıldı hiçbir sorun çıkmadı. Sizin başvurunuz iptal edildiyse sizin durumunuz ile ilgili bir şey vardır muhtemelen. Ben tek güvendiğim şirket Türkpermit ve herkese de tavsiye ederim.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

İletişimsizlik Ve Müşteri Hizmetlerinde Sorun Yaşadım

08 Ocak 2025 10:34