Türkiye Sigorta Kasko Hizmetinde Segment Farkı Mağduriyeti

Türkiye Sigorta Kasko Hizmetinde Segment Farkı Mağduriyeti
22 Ocak 2024 18:25

Aracım C segmenti C4 olmasına rağmen, kasko şirketi bana ikame araç olarak B segmenti Renault Clio veya B Sedan olan Renault Taliant aracı veriyor. Kasko sözleşmesinde de C segmenti araç verileceği belirtilmesine rağmen 'uygun C' dediler. Görsellere de ekledim, sigorta şirketinin C segmenti olan araç listesini. Mağdur ediliyorum, bu kabul edilebilir bir durum değil. İlgili mercilere şikayet edeceğim.

23 Ocak 2024 03:23 (Şikayetten 8 saat sonra)
23 Ocak 2024 09:28

Sayın İlgili, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu sebebi ile yalnızca sigortalı/mağdur kişi ile bilgi paylaşılmakta olup tarafınıza bilgi aktarılamamaktadır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Erdogan
Erdogan

Merhaba, aynı durum geçen hafta Türkiye sigorta tarafından bana da yapıldı. Aracım Mercedes c200 ve bana verilen ikame araç Clio! Sigortayı arayınca da kur değişiminden dolayı Clio bizim için c sınıfı oldu dedi. Bir daha Türkiye sigorta mı? Asla! Bizi e-n-a-y-i durumuna koyuyorlar. Neyse 3-4 gün daha kullanıp iade edeceğiz. Belki kasko için bugünden yeni firma arayıp kalan günleri iptal edip diğer sigortaya geçmek daha akıllıca olur. Bu durum sompo, Allianz ve Anadolu sigortada başıma hiç gelmedi.

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta İkame Araçta Segment Uyumsuzluğu Ve Yanıltıcı Bilgilendirme!

15 Ağustos 2025 18:04
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

Kasko Poliçesinde Yanlış İkame Araç Segmenti

18 Nisan 2025 14:42
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 11:23
Türkiye Sigorta Kasko İkame (yedek Araç) Sorunu!
Türkiye Sigorta Kasko İkame (yedek Araç) Sorunu!