Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında Gereksiz Evrak Talepleri

08 Ekim 2024 21:22

Türkiye Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım. Eşimle birlikte birkaç muayenede sorunsuz kullandık. Fakat en son gittiğim hastanede dahiliyede kan tahlili verdim ve kan sonucuna göre dahiliye doktoru Gastroenteroloji bölümüne gözükmemi söyledi. Doktora gözüktüm, doktor birkaç ilaç yazdı ve ilaçları kullandıktan iki hafta sonra endoskopi ve kolonoskopi istedi. Bunun üzerine sigorta, e-Nabız'dan bugüne kadar geçmiş muayene, yazılan ilaçlar ve hastalıklarımın dokümanlarını istedi. Bunun üzerine hepsini PDF alıp ilettim. Sonrasında tekrar tekrar iki defa bir şeyler istediler, onları da ilettim. Orada gözükmesine rağmen daha önce muayene olduğum hastaneye gidip altı adet muayenenin formlarını istediler, yoksa işlem yapılmayacak. Ben zaten size tüm geçmişi iletmişim, herhangi bir sorun yok. Bir de hastaneye gidip bununla mı uğraşacağım? Zaten kolay olsa devlet hastanelerinde bir muayene olmak, neden tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırayım? Neyse ki yenileme zamanı gelecek, bir daha tercih etmeyeceğim bir sigorta şirketi olarak kalacak.

09 Ekim 2024 09:19 (Şikayetten 11 saat sonra)
09 Ekim 2024 14:45
10 Ekim 2024 11:17

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ile ilgili elektronik posta aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

07 Ekim 2024 20:41
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 10:57