Sigorta Mağduriyeti: Ani Yüz Felci Ve İlgisiz Yaklaşım

28 Kasım 2024 19:41

Türkiye sigorta dan çocuğumun doğumdan sonra söyledikleri sürenin tamamlanması ile birlikte ikimize birden tamamlayıcı sağlık sigortası başlattım. Sigorta tarihinden sonra ani yüz felci geçirdim. Daha önce geçirdiğim bir rahatsızlık değildi ve bununla ilgili bir teşhis yoktur. Türkiye sigorta ısrarla hastalığı sigorta tarihinden önce olduğunu iddia edip ki herhangi bir rapor teşhis yok sadece yorumları, bu rahatsızlığım ile ilgili muayene tetkikler ve diğer işlemleri karşılamıyor. 2 kez şikayet oluşturmama rağmen hata düzeltilmiyor. Fiyatlarının uygun olduğuna aldanılmasın. Hata giderilmezse sigortamı iptal edip Tüketici Hakem Heyeti dahil başvuru yapacağım. Kimseye de tavsiye etmeyeceğim.

29 Kasım 2024 08:16 (Şikayetten 12 saat sonra)
29 Kasım 2024 14:26

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminiz ile ilgili elektronik posta aracılığı ile tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Mutlu Günler Dileriz. Saygılarımızla, TÜRKİYE SİGORTA A.Ş

Zeynep
Zeynep
29 Kasım 2024 15:02

Mail geldi, Hatalı kararlarında ısrarcılar. Ben rapor sunuyorum ama herhangi bir kanıt sunmadan işlemin red edildiğini beyan ediyorlar. Poliçemi iptal ettiriyorum. Bir daha ne tercih ederim ne de tavsiye ederim.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 10:24
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Sigorta İle Yaşanan Sağlık Sigortası Sorunları

15 Nisan 2025 15:41
Özge sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 14:25
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 14:00
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 12:10