Serhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 07:23

TV+ Pro Android cihaz ve abonelik aldım... Cihaz satılırken istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz dendi... Google Play'de olmayan apk dosyasını yüklemek istiyorum ama bilinmeyen kaynaklara izin ver seçeneği çıkmıyor... O izini veremiyorum... Bu sorunu sadece bu cihazda yaşadım... Başka Android TV m var ve Android box cihazım var ve bu izini hepsinde verebiliyorum... Bu cihazda neden veremiyorum... Cihaz benimse neden kısıtlama konuluyor anlayamıyorum. Çok sinir bozucu bir durum.

profile profile profile
06 Ocak 2024 07:36 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TV+

07 Ocak 2024 13:29

Merhaba Serhan Bey, Talebinizin değerlendirilmesi için aldığınız uyarının görüntüsünü https://www.superonline.net/hakkimizda/iletisim/turkcell-superonline-hizmet bağlantısı üzerinden iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, TV+

07 Ocak 2024 14:20
TV+ Pro Android Apk Yüklenmiyor

Merhaba sizin gönderdiğiniz linkte talep ve öneri var tıklıyorum... Seçeneklerde TV+Pro cihazı çıkmıyor...

07 Ocak 2024 14:25
TV+ Pro Android Apk Yüklenmiyor

İlk resimde Yaşadığım problemle ilgili ekran görüntüsü attım... İkinci resimde güvenlik ve kısıtlamalardan bilinmeyen kaynaklara izin vermem gerekiyor... Ve bu seçenekten açamıyorum

09 Ocak 2024 18:45

Merhaba dönüş yok yardımcı olan yok

Yorumlar (7)

Emre

Çözüm var arkadaşlar Youtube.com da fakat bilgisayar olması lazım elinizde başka şekilde maalesef olmuyor

Link atabilirmisin

Cihan
Cihan

Aynı problem bende de var. Çözüm bulundu mu?

Serhan

Hayır bulunmadı dönüş dahi olmadı... Problemi çözebilen varsa yazarsa sevinirim

Enes
Enes

Aynı sorun bende de var çözüm rica ederiz

Çağdaş
Çağdaş

Konuyu çözüme ulaştırdıklarında paylaşır mısınız?

Turkcell TV+ Apk Yükleme Sorunu

13 Eylül 2024 11:57
Güvenç sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell TV+ Pro Apk Yükleme Sorunu

20 Şubat 2024 22:38
Turkcell TV+ Pro Apk Yükleme Sorunu
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

TV+ Pro Android Cihaza Apk Yüklenmiyor

15 Şubat 2024 19:47