Sevval sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 12:25

Turkcell Pasaj'dan almış olduğum iPhone 13 telefonumun şarj giriş yerinde boya problemi vardı. Telefonu açmadan hemen aradım ve değişim talep ettim. 14 Şubat'tan beri hiçbir şekilde dönüş alamadım. Müşteri temsilcisinin belirtmesine göre değişim gibi bir hizmetleri yokmuş. Hatalı gelen ve üst jelatini bile çıkarılmamış ürünü nasıl değiştiremezsiniz? Dönüş yapılmazsa Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

22 Şubat 2024 12:24

14.02.2024 tarihinde Turkcell pasajdan almış olduğum iphone13 markalı telefonda şarj giriş yerinde boya atığı vardı değişim istedim değişim gibi bir hizmetleri yokmuş sattıkları malın arkasında kesinlikle değiller alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim

20 Şubat 2024 14:14

Turkcell Pasaj'dan almış olduğum iPhone 13 telefonumun şarj giriş yerinde boya problemi vardı. Telefonu açmadan hemen aradım ve değişim talep ettim. 14 Şubat'tan beri hiçbir şekilde dönüş alamadım. Müşteri temsilcisinin belirtmesine göre değişim gibi bir hizmetleri yokmuş. Hatalı gelen ve üst jelatini bile çıkarılmamış ürünü nasıl değiştiremezsiniz? 22 şubata kadar dönüş yapılmaz ise Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Ek
19 Şubat 2024 07:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

19 Şubat 2024 07:57
Sevval
Sevval
20 Şubat 2024 11:17

5 gündür hiçbir şekilde dönüş olmuyor 15 şubattan beri bekliyorum inceliyoruz deniyor nesini inceliyorsunuz anlamış değilim telefonu göndermedimki sadece bekletiyorsunuz bence amacınız 14 gün iade süresini geçirmek

Turkcell Pasajın İlgisizliği Ve Ürünlerinin Yenilenmiş Ürün Olması

29 Nisan 2024 17:00
Cem sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 10:01
Turkcell Pasaj Sattığın Malın Arkasında Dur
Aleyna sonuçtan çok memnun

23 Şubat 2024 00:34
"Teşekkürler iade yapıldı"
Turkcell Pasaj Kusurlu Ürün Ve Değişim
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 01:19
Turkcell Pasaj'dan Alınan Telefonun Faturasına Ulaşamama Sorunu!