Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Pasaj Xiaomi Redmi Buds Lite 3

Turkcell Pasaj Xiaomi Redmi Buds Lite 3
19 Kasım 2023 21:25

Turkcell pasaj uygulamasından bu urunu 320 TL'ye indirimli olarak satin aldım.
1- ürün 4 gün sonra elime ulaştı
2- Urunu açın da telefona bağlanmadı. Kulaklıklar da sürekli yanıp sonen ışıklar vardı. Sarja taktim 2 saat sarja taktik doldu resetlemeye çalıştım olmadı. Kutuda iken iki kulaklığın ışığı yanıp sönüyor. Kutuda çıkardığımda hiçbir ışık yok. Hiçbir turlu telefon bağlantısı olmuyor.
3- Turkcell mobil uygulamadan iade talebi açtım. Ardından bana 20235538477 numaralı siparişinizi TRC202355384771 ile Yurtiçi Kargo şubesinden iade edebilirsiniz. Diye mesaj geldi. Turkcell pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu ürün kulaklık olduğu için iade edemeyeceğimi, Turkcell pasaja göndermem gerektiğinin kendilerinin servise göndereceklerini servisten gelen duruma göre iade ya da değişimim sağlanabileceğini söylediler. Değerli müşterimiz 158558591 numaralı başvurunuz değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra size geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Turkcell B002 böyle bir mesaj geldi
4 - Aradan 3 gün geçti ne arayan var ne soran. Elinde bozuk bir ürün servise mi verilecek iademi olacak belli değil.
5 bu süreç aşağı yukarı 1 ay dan fazla sürer
6- bugün pasaj müşteri hizmetlerini aradım. Yaklaşık 10 dakika hatta bekletip yoğunluktan dolayı değerlendiriliyor efendim söylendi.
7. 4 gün geçmiş daha değerlendiriyorlar acaba bu urunu alsak mi almasak mi
Turkcell pasaj dan şikayetçiyim ve benim gibi aynı bu ürünle aynı satıcı şikayetleri gördüm. İlk defa Turkcell pasajdan bir alışveriş yaptım onu da yapmaz olaydım

20 Kasım 2023 15:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

20 Kasım 2023 15:40

Merhaba Ramazan Bey, Talebinizle ilgili başvurunuz inceleme aşamasındadır, sonuçlandığında size bilgi verilecektir. Dilerseniz, taleplerinizi müşteri temsilcilerimize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Pasaj

Ramazan
Ramazan
20 Kasım 2023 20:18

20 kasim saat 15:53 de turkrcell pasaj dan aradılar. Urunu bize gönderin biz servise gönderip durumu size bildireceğiz dediler

Ahmet sonuçtan memnun

08 Haziran 2023 13:09
"Mağduriyetimi gideren Tüketici Hakem Heyeti'ne teşekkür ederim."
Turkcellpasaj Kullanılmış Kulaklık Gönderdi, Değişim İade Kabul Etmedi
Emine sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 00:17
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 10:16

19 Temmuz 2023 15:41
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 22:45
Turkcell Pasaj Siparişinde İade Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı