Türk Patent Ve Marka Kurumu Vekilinin Tehdit İle İş Alma Çabası

13 Temmuz 2023 16:39

İstanbul'dan tarafıma arama gerçekleştirildi. Firmamızın adına başka bir tescil işlemi yapılacağı isterseniz öncelikle bu tescil işlemi için bizim işlem yapabileceğimizi biz işlem yapmazsak diğer firma isim ve logo haklarımızı alacağını ve yasal olarak zorluk çekeceğimizi söyleyerek, göz korkutarak gerçekte var olmayan bir durum üzerinden korku ve aba altından sopa göstererek para almaya çalıştı.

Bakanlık iletişim merkezine bağlanmam 3 saatimi aldı ancak sonunda bunların Türk patent ve marka tescili kurumun adını kullanarak insanları korkutarak müşteri toplamaya çalışan özel vekiller olduğunu kurum ile iletişime geçtiğimde öğrendim. Bunu paylaşmak istiyorum ve kurum adına gerekli yaptırımların bu vekillere yapılmasını talep ediyorum. Tarafımıza ulaşıp bu şekilde işlem yapmaya çalışan vekil bilgisini paylaşıyorum. Marka vekili t** k** veri marka danışmanlık ve spor organizasyonu teknoloji limited şirketi İstanbul Ataköy 7-8-9-10. Kısım mah. Çobançeşme e-5 yan yol cad. A-b blok ** 185 0212917**. [email protected] ayrıca kurumda vekil şikayet edebileceğimiz bir alanında olmasını talep ediyorum.

Oğuzhan
Oğuzhan

Aynı firma geçtiğimiz pazartesi günü arayıp beni de yanıltarak paramı almaya çalıştı. Bugün de farklı bir numaradan başka biri arayıp tehdit etti. Konu da şu. Kendi meslek alanınızda aldığınız marka tesciline ek olarak 35. Kalemden de tescil almak zorundasınız başkası başvurdu biz kahramanınız gelip seni kurtaralım diyorlar. Reddedince de bir anda başınıza hukuksal bela olma çabasına giriyorlar. Yetkililer firma ile ilgili gerekeni yapmalı diye düşünüyorum. Neymiş marka tescilimi iptal ettirecekmiş. Tabi...

Mert
Mert

Bugün aynı firmadan aynı şekilde bizim işletmemizi de aradılar bayağı bildiğin tehdit vari şekilde bu işlemi yaptırmazsanız görürsünüz dediler bizde galeyana geldik panik olduk ve baskı altında onlarca bu şahıslardan arama aldık işletme sahibi ve vekili olarak bizi bayağı strese soktular en sonunda ne yaparsanız yapın dedik ve kendimiz panikle e devlet üzerinden marke tescil talebi oluşturduk ücretimizi ödedik sonra yine arama aldık yok olmamış gibi söylemlerde bulundu biz de ne yaparsanız yapın dedik kapattık

Burak
Burak

Aynı şekilde bugün ben de aynı kişi olduğunu söyleyen bir hanım efendi tarafından arandım!