Türk Kızılay Kan Bağışı Ödülüm

Türk Kızılay Kan Bağışı Ödülüm
13 Aralık 2023 16:21

Türk Kızılay'a en son 02.12.2023 tarihinde olmak üzere toplam 21 kez gönüllü olarak kan verdim. Türk Kızılay'a kan bağışı merkezi fark etmeksizin 10 bağış yapanlara bronz madalya, 25 bağış yapanlara gümüş madalya, 35 bağış yapanlara altın madalya, 45 bağış yapanlara plaket takdim edilmektedir.

Kızılay'ın yayınladığı bilgilendirme metnine göre bronz madalya hak etmeme rağmen bugüne kadar Kızılay tarafından herhangi bir ödüllendirme veya bilgilendirme yapılmadı. Kızılay'ın gönüllülük esasına göre kan veren bağışçılarına verdiği sözleri tutması gerektiğini ve bu konuda hassasiyet göstermeleri gerektiğine inanıyorum.

Yapılacak inceleme neticesinde hak ettiğim bronz madalyamın, Kızılay'da kayıtlı olan ev adresime en kısa zamanda gönderilmesini talep ediyorum.

13 Aralık 2023 17:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Türk Kızılay hizmetleriyle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz

14 Aralık 2023 12:52

Değerli Vatandaşımız, Şikayetiniz üzerine 3 defa arama gerçekleştirdik, fakat tarafınıza ulaşamadık. Dilediğiniz zaman çağrı merkezimizi arayarak bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. Türk Kızılay Müşteri Hizmetleri

Kayahan sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2023 02:55
Akın sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 12:23
İshak sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 17:55

22 Ağustos 2023 17:21