Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Tuna Termal Otel (Afyon) Seyahat Acentesi Ve Termal Otel Hizmetleriyle İlgili Şikayet

31 Aralık 2023 14:05

30.12.2023 tarihinde iki gece iki oda için toplamda on bin TL ödeyerek kalacağımız otele vardığımızda, otelde elektrik olmadığını ve 'termal otel' olarak gittiğimiz yerin buz gibi soğuk olduğunu gördük. Bu durumda elektriklerin olmadığını fark ettik. Burada kalınamayacak kadar kötü şartlarla karşılaştığımız için tutanak tutturarak otelden ayrıldık. Elektriklerin olmadığı bilinmesine ve otelin taahhütlerini yerine getiremediği halde, hâlâ Vegas Seyahat Acentası Turizm Otelcilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Afyonkarahisar Çamlıbel Termal Villaları şubesi adlı seyahat acentesinin insanlardan para toplayarak mağdur ettiğini gözlemledik. Bu durumda organize bir şekilde hareket eden Vegas Seyahat Acentesi ve Tuna Termal Gazlıgöl (Lotus Termal) hakkında şikayetçi olup, ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum.

Ercan
Ercan

Paranızı iade alabildinizmi benimde kaldı param Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdunuzmu

Ümit
Ümit

Paramı iade alamadım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 14:12
Çamlıbel Termal Otel Seyahat Acentası Ve Termal Otel Hizmet Kalitesi Şikayeti
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 23:08