İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Tuğra Bilgisayar (Gaziosmanpaşa) Teknik Servisi

07 Ağustos 2023 21:00

Kendilerini del garanti servisi olarak tanıtıp garantili bilgisayarımı gönderdiğimde de bana sadece bir batarya arızası için uçuk bir ücret çıkardılar. Şimdi para göndermeden bilgisayarımı göndermiyorlar.

08 Ağustos 2023 11:24

Dell bilgisayarımın batarya sorunu oluştu arama motoru üzerinden Dell garanti servisi seklinde arama yaptım ve kendilerini Dell garanti servisi olarak tanıtan bir firmaya ulaştım bilgisayarı gönderdim bir süre sonra bana dönüş yaptılar ve bilgisayarın batarya şarj entegresinin bozuk olduğunu ve onu değiştirdiklerini bunun içinde 1500 TL ödeme yapmam gerektiğini söylediler halbuki bilgisayarın garantisi devam ediyordu. Kendisini Dell garanti servisi olarak tanıtan bu firma İstanbul Gaziosmanpaşa da Tuğra Bilgisayar adında bir tamirci dükkanıymış. Bir tanışıma bilgisayarı aldırdım. En azından bilgisayarı kurtarmak için istedikleri ücreti de ödedim ancak bilgisayarımın arızası giderilmemiş aynı şekilde kablosuz çalışmıyor. Bana hiçbir hizmet sağlamadıkları halde 1500 TL yi ödemeden bilgisayarımı teslim etmediler.

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:35

05 Nisan 2024 21:07
Elektrofoni Mağduriyetim
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 13:50
Byfix Servis Bilgisayar Ana Kart Batarya Sorun Yalanı

01 Nisan 2024 17:41
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Yetkili Servis Sanılarak Yaşanan Mağduriyet ve Ekstra Ücret Talebi

03 Haziran 11:21
Elektrofoni Yetkili Servis Sanılarak Yaşanan Mağduriyet ve Ekstra Ücret Talebi
elektrofoni-yetkili-servis-sanilarak-yasanan-magduriyet-ve-ekstra-ucret-talebi-3.jpg