İmren sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba Giyim Tuğba Müşteri Temsilcisi

09 Şubat 2023 14:59

Tuğba giyimden siyah bir tunik aldım. Birkaç giymeden sonra her yerinde tüylenmeler oldu. Firmaya gönderdiğimde sorun yok diyerek geri gönderim yaptılar. Müşteri temsilcisini aradım hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve sizi şikayet edeceğim diye tehdit etti. Ben yıllardır Tuğba giyim müşterisiyim, böyle bir durumla karşılaşmadım.

09 Şubat 2023 15:10 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Tuğba Müşteri Hizmetleri

İmren
09 Şubat 2023 15:46

Şikayet vara şikayet etmeden önce aradığımda Yeterli bir açıklama yapılmadı gayet tehdit edici bir şekilde konuşuldu.

10 Şubat 2023 09:01

İmren
10 Şubat 2023 09:02

Ne zaman yaptınız. Benim neden haberim yok

Onaylanan İade Ücreti Hâlâ Hesabıma Yatırılmadı: Tuğba Giyim'den Acil Çözüm Bekliyorum

11 Aralık 13:44
onaylanan-iade-ucreti-hala-hesabima-yatirilmadi-tugba-giyimden-acil-cozum-bekliyorum-4.jpg
onaylanan-iade-ucreti-hala-hesabima-yatirilmadi-tugba-giyimden-acil-cozum-bekliyorum-3.jpg
onaylanan-iade-ucreti-hala-hesabima-yatirilmadi-tugba-giyimden-acil-cozum-bekliyorum-2.jpg
onaylanan-iade-ucreti-hala-hesabima-yatirilmadi-tugba-giyimden-acil-cozum-bekliyorum-1.jpg

Tuğba Giyim İptal Edilen Ürünün İadesi Yapılmıyor, Açıklama Yok!

23 Kasım 14:38
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Tunikte Hızlı Deformasyon Ve Renk Solması Sorunu

09 Kasım 18:43

Tuğba Giyim Aldığım Tunik Deforme Oldu, İade Sürecinde Mağdur Edildik

29 Ekim 13:37
tugba-giyim-aldigim-tunik-deforme-oldu-iade-surecinde-magdur-edildik-1.jpg
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünlerin Ücret İadesi Yapılmıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

08 Ağustos 21:34