Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
13 Ağustos 2024 10:41

Ttec hayal kırıklığı oldu. Bataryası çok az kullandığım halde erkenden öldü ve servis batarya değişimini reddetti.

30 Temmuz 2021 tarihinde iPhone 12 telefonum ile aynı anda, Ttec 10.000 mAh 2BB179S model, Power Slim-Pro W adlı temassız şarj özelliği de olan bir powerbank satın aldım.

Telefonumu her gün kullandığım, 3 yıl boyunca her gün birden fazla kez şarj ettiğim halde, telefonum sorunsuz olarak çalışmaya devam ediyor. Ama arada bir kullandığım, belki hafta bir veya iki haftada bir şarj ettiğim Ttec bataryam 2024 başında öldü.

Yerli üretim olduğu için, firmayı aradım. Ücretini vererek batarya değişimi rica ettim. Sonuçta cihazın ana kartında, diğer bileşenlerinde sorun yok. Milli servetin çöpe atılmasını istemedim. Ama firma, kendi ürettiği powerbank'ı açıp, içindeki bataryayı değiştirme işlemini yapmıyormuş. "Yenisini satın alın" dedi.

Yenisini satın alacağım elbette ama bundan sonra alacağım hiçbir cihazın Ttec olmayacağından emin olabilirsiniz.

Not: Yıllar önce (belki 10 yıl önce) aldığım Sony CP-V10A cycleenergy 10.000 mAh powerbank'im sorunsuz çalışmaya devam ediyor. Tek eksiği Type-C çıkışı yok. Müşteri memnuniyeti bu şekilde sağlanır işte...

Erdoğan
09 Şubat 2025 14:53

Cenk
28 Mayıs 2024 14:44

Ttec Powerbank Arızası Ve İade Alınmaması.

Tuğçe
14 Mayıs 2024 13:44
Ttec Powerbank Arızası Ve İade Alınmaması.
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Yalçın
13 Kasım 2024 14:42