Trust Wallet İle Yaşanan Çekim Problemi!

19 Kasım 2024 20:40

Görselde belirtilen miktarı yatırdım, adres mevcut. F*** ve t*** Beylerin açtığı işlemlerle bakiyemi 3729 dolara ulaştırdık. Ancak çekim konusunda sıkıntı yaşadık, halen problemim çözümlenmedi. Üstelik önerilen soğuk cüzdana yaptıkları transfer de sıfırlandı, Trust Wallet tarafından cüzdanım boşaltıldı. Hem de soğuk cüzdan! Üstelik bir de o*** Bey diye Trust Wallet yetkilisince tehdit edildim. SPK'ya bildirilecekmiş, adli işlem başlatılacakmış. Bu parayı çekmek için en kısa sürede Trust Wallet'te 3729 dolar transfer edip ancak onlar onaylarsa çekebilecekmişim. Çekmediğim her gün için ağ meşguliyetinden para cezası ödeyecekmişim. Bugün baktığımda Trust Wallet cüzdanımda 3729 dolarımı da göremedim ve Vfr Invest firması da sisteme girişimi bloke etmiş. Ayrıca Trust Wallet ve Binance ortak aynı şirket olmalarına rağmen Trust Wallet'in Binance'ta seviye 2 doğrulamamı kabul etmemesi de ayrıca bir şüphe duymamız için etken. Ben Trust Wallet, Binance ve Vfr Invest firmalarından işlemimin gerçekleştirilmesini ve yardımcı olmalarını bekliyorum. Özellikle soğuk cüzdanımdan Trust'tan çekilen 3729 dolarım nerede, bunu yasal olarak siber suçlarla soruşturacağım. Aksi takdirde SPK'ya ve siber suçlara müdahale birimine şahsi olarak bütün hesaplarımı paylaşacağımı, hukuk önünde ilgili firmalarla yasal mücadele edeceğimi buradan beyan ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Kaan

Yaklaşık 200 dolarda benim mağduriyetim var usdg ye çevirdim rakamsal değer var parasal değer yok

Erhan

Aynı durumdayım çözebilen varsa lütfen bilgi versin

Yusuf

Ben savcılığa başvurdum yaklaşık 7 aydır hiçbir ilerleme yok. 65000$ bir anda gitti. Kime güveneceğimizi bilmiyorum.

Ünal

Ersin kardeş size nasıl ulaşabilirim fikir alış verişi yapmam lazım

Aynı şey benim de başıma geldi. Benim... Dağım miktar az olmakla beraber, çok can sıkıcı.

Meryem

Merhaba ersin bey cozebildinizmi bende aynı durumdayım

Ersin

Hayır Cumhuriyet başsavcılığına şikayet dilekçesi sunacağım asla istedikleri miktarı yatırmayacağım

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Ve Binance Arasında Kayıp Para Sorunu!

18 Mart 11:48

Trust Wallet İşlemlerinde Güven Sorunu

29 Kasım 2024 19:02
Trust Wallet İşlemlerinde Güven Sorunu
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Bloke Edilen Paramı Alabilmek İçin Yüksek Teminat İsteniyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

24 Nisan 18:56