Umut sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Blockdag Hesaba Geçmemesi

07 Nisan 2024 21:48
07 Nisan 2024 04:15

Gerekirse hukuki yoldan da uğraşmaya hazırım bilginiz olsun hukuk şirketi ile anlaşma sağladım

07 Nisan 2024 04:18

Ekte dosyalar çok

07 Nisan 2024 04:24

Lütfen söz konusu sorunumu en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapın

07 Nisan 2024 08:41

Aha buyurun

07 Nisan 2024 08:43

Lütfen benimle bir hetkili Türkçe veys İngilizce olarak iletirillşim kurabilir mi

07 Nisan 2024 21:58
trust-wallet-blockdag-hesaba-gecmemesi-1.jpg

Aktarım dosyaları

08 Nisan 2024 04:04

Size güvenerek yatırımlarımızı yönlendirdim başıma gelene bak ya 72 küsur dolar için mi aldatmaca yapılıyor yani çok yazık oysaki buyun profilimi sizde toplayacaktım. Tek kelimeyle pes doğrusu..

Yorumlar (8)

Suat

Listelemeden önce otomatik olarak airdrop olarak geliyor 13 Haziran da 20 borsada birden listeleneceği yazıyor web sitesinde

Serhat
Serhat

Knk senin dediğin blockdag projesinden 69 bin dolarlık aldım bu kadar dert etmemdim sana diyeceğim rahat ol sağlam bir projedir bu sabret kontrat adresi ayarlanmadan ve onaylanmadan neye göre hesabına geçirecekler coini bir sabret ilk defa ön satıştan mal alıyorsun galiba projeyi takip etmeye devam et ve yerinde olsam daha fazla almaya bakarım 👍😉

Abdullah
Abdullah

Bende blogdag kazım yapıyorum nasıl cüzdana aktaracağım

Okan
Okan

Kardeşim hem bilmiyorsun hem de araştırmadan şikayetçi oluyorsun. Ön satıştan satın aldığın hiçbir varlığı trustwallet ya da matemask cüzdanında göremezsin. Satın aldıklarını lansmana kadar sadece cüzdanını bağlayarak satın aldığın web sitesinde görebilirsin. Bilmeyip anlamayıp blockdag gibi bir projeyi gelip burada karalamaya ne hakkın var ki? Senin gibi bilgi sahibi olmayan insanları yanlış yönlendiriyorsun.

Çerkez
Çerkez

1000 dolarlık alım yaptık bnb üzerinden trustwalletten çıkış oldu blokdaglar sitede cüzdana yansımıdı cüzümü varsa yardımcı olursanız sevinirim

Korhan
Korhan

Kardeş ödeme yaptığın linki iyi kontrol et. Sahte siteler var oralara ödeme yapmış olabilirsin. Site doğruysa Bakiyen wallet ında görünmez. Siteye walleti bsğlayınca site ekranında görünür. Piyasaya sürüldüğünde wallet ında sir drop olarak düşecek o zaman wallet da görünür

Suat

Yatırım yaptığınız coin için lansmandan sonra görürsünüz cüzdanınızda airdrop şeklinde geliyor cüzdana borsada listelenmeden önce cüzdanınıza airdrop olarak gelir proje gerçekse tabi öyle bir riskde var

Mesut
Mesut

Siteye bağlandığımda görebiliyorum. Orada sorun yok. Sadece öğrenmek istediğim listeleme öncesi talepte bulunacak miyiz yoksa otomatik olarak cüzdanlar yansiyacakmi

Trust Wallet Hesabımdan İzinsiz Transfer Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Güvenlik Endişesi

27 Ağustos 2025 01:03
trust-wallet-hesabimdan-izinsiz-transfer-ve-yetersiz-destek-nedeniyle-guvenlik-endisesi-1.jpg
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Trust Wallet Cüzdanımdaki Tüm Param İzinsiz Olarak Çekildi, Acil Yardım Talep Ediyorum

02 Mayıs 2025 05:09

Trust Wallet'ta İlk Transfer Sonrası Bakiye Kullanılamıyor, Acil Çözüm Bekliyorum

19 Kasım 2025 16:40
trust-walletta-ilk-transfer-sonrasi-bakiye-kullanilamiyor-acil-cozum-bekliyorum-2.jpg