Münür sonuçtan memnun

TRT Neden Şifreli Yayın Yapıyor Neden İzleyemiyoruz?

TRT Neden Şifreli Yayın Yapıyor Neden İzleyemiyoruz?
Münür
01 Temmuz 2024 21:14

TRT devlet kanalı olmasına rağmen özellikle Avrupa kupası maçları başladığından beri ya şifreli yayın ya da çekmeyen bir yayın mevcut. Üstelik frekans ayarı yapmama rağmen hiçbir şekilde erişim yok. Sadece milli maçımızda bilerek yayını açıyorlar. Devlet kanalı olması hasebiyle vatandaşa kesintisiz yayın sunma zorunluluğu diğer ulusal kanallara göre kat be kat fazla olmasına rağmen maalesef yayın izleyemiyoruz. Daha kötüsü, sosyal medyada bu kanalın resmi hesabına ben dahil birçok kişi serzenişte bulunmasına rağmen yetkili bir ağızdan sorun ile ilgili yapılan bir açıklama yok. Ben vatandaş olarak devlet kanalını neden izleyemiyorum ve neden bir yetkili bu konuda izahat yapmıyor? Kanal yöneticileri ne hakla devlet kanalının itibarını vatandaş nezdinde zedeliyor? Bugüne kadar olmayan bu saçmalık neden şimdi var ve bunun amacı ne, hangi saikle yapılıyor ve neden hâlâ yayın yok? Bu çok utanç verici. Eskiden TRT'nin ve çalışanlarının bir ağırlığı vardı. Bu kurumu kim neden bu kadar hiçleştirdi?

profile profile profile
Münür
03 Temmuz 2024 21:39

Teşekkür etmeyeceğim çünkü yapılan hiçbir şekilde etik değildi, önce merkebi kaybettirip sonra buldurmak teşekküre gerek bir hal değil.

Akin

İnsanları zorla paralı kanallara yönlendirmek için TRT uydu sinyal gücünü kısıyor. UEFA kuralları falan doğru değil. Ankara'da Cankaya'da bile uydudan Mac izlenemezken Edirne'de yayın var. Turk milli takiminin maçlarında uydu sinyal gücünü yükseltiyor ama diğer maçları seyretmek imkansız. Kadinlar voleybol maçlarında da aynı durumu yaşandı.

Turan sonuçtan çok memnun

Turan
06 Temmuz 2024 19:19
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Sadettin
01 Temmuz 2024 17:03
TRT Maç Yayını Hakkında
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yalancı TRT Millet Bildiği Halde Hala Yalan Reklam Yapıyor Final Trt1

12 Temmuz 2024 15:41