Mazlum sonuçtan hiç memnun değil

Troy E-Store Troy Demo Ürün Pişmanlığı

19 Kasım 2023 18:02

Troy marka Apple Watch Ultra satın aldım. 655776 numaralı siparişim geldi; ancak, ürün açıklamasında kutusuz olduğu belirtilmiyordu. Ürün kutusuz geldi ve sadece bir naylona sarılıp gönderilmiş. Sanki çalıntı bir ürün gibi duruyor. Kordon ise kullanılmış ve üstünkörü bir kutuya sıkıştırılmış şekilde gönderilmiş. Apple Watch'u demo olarak satın aldım, kordonu demo olarak almadım. Hijyenik açıdan kordonların kullanılmamış olarak gönderilmesi gerekiyor. Ayrıca, ürün açıklamasında 1 yıl garanti yazmasına rağmen garantiyi kontrol ettiğimde sadece 10,5 ay garanti kaldığını gördüm.

24 Kasım 2023 13:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup incelemelerin başlatılması amacı ile kayıt altına alınmıştır. Değerlendirmelerimiz hakkında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Troy Müşteri Destek Ekibi

Mazlum
Mazlum
24 Kasım 2023 13:42

Belirttiğiniz telefon numarasında sadece telesekreter var müşteri temsilcisiyle görüşme yapılamıyor. Size ulaşabileceğim herhangi bir iletişim kanalı yok

Batuhan sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 01:09
"Geri dönüşleri için teşekkürler. İlgilendiler."

18 Ekim 2023 09:55
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2025 09:39
Ezgi sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 20:57
Teknosa Açılmış Ürünü Sıfır Ürün Diye Gönderiyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
31 Mart 2024 21:37