Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Yemek Siparişimi İptal Edildiği Halde Paramın İadesi Yapılmadı

08 Şubat 2024 21:57
09 Şubat 2024 09:47

Bana yalan söylediler paramın iade edileceğini bana telefonda ilettiler ama 10 gün sonra paramı alamayacağım söylendi  lütfen iki tane indirimli ürün koymuşlar siparişi alıyorlar yani paramı aldılar sonra bilerek siparişimi geciktirip iptal ettiler ve parayı ceplerine koydular benim param nerede neden bunu inceleyen buna dur diyen bir yetkili yok

09 Şubat 2024 10:24

22/01/2024 günü saat 14:18:44 te havale işlemini yaptım elimde banka dekontu be telefon kayıtları var resmen indirim var diye oaha ürün de indirim yapıyorlar sonra insanlar bu siparişe yönleniyor sonra siparişleri belkide bu şekilde iptal ederek yasal olmayan o ara kazanıyorşar

09 Şubat 2024 10:27

Ben cevdet Altıntaş Trendyol da hem oğlum çalışmakta hem de tüm aile fertlerim de var Devamlı kontrol ederseniz ayda 5 bin tl den fazla sipariş veriyorum lütfen bu yanlışı düzeltim 278 TL paranın bana iade edileceğini beyan ederek bana yalan konuştu personeliniz bu kayıtları kontrol edin be paramı iade edin lütfen

10 Şubat 2024 13:17

Merhaba trent yol yetkilisi bir ay olacak hala param iade edilmedi eğer bu denli kontrolsüz satış yapıyorsanız demek büyük bir sorun var çalışan personelinizin bir hatası yüzünden paramı alamıyorum  Saat zaten geçmişti siparişim iptal edildi neden paramın hala iade edilmediğini anlamıyorum kesinlikle hakkınızda dava açacağım

Trendyol Yemek'te Sık Sipariş İptalleri Ve Geciken İade Süreci

22 Ocak 13:38

Adres Bulunamadı Sebebiyle Sipariş İptali Ve İade Sorunu

Seyitahmet
09 Mart 19:51
adres-bulunamadi-sebebiyle-siparis-iptali-ve-iade-sorunu-2.jpg
adres-bulunamadi-sebebiyle-siparis-iptali-ve-iade-sorunu-1.jpg
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 19:48
Eksik Nugget Ve Donuk Ürünler İçin İade Talebim Reddedildi
Berna sonuçtan hiç memnun değil

İptal Sonrası Ücret İadesi Yapılmaması Hakkında Şikayet

09 Nisan 15:04
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Adrese Teslim Ve Müşteri Temsilcisinin Kaba Tutumu

24 Mart 18:51