Trendyol Hızlı Marketgo Fikirtepe Şubesi "Para İle Satılamaz" Yazan Bir Ürünü Sattı

29 Temmuz 2024 16:57

Trendyol GO Fikirtepe şubesinden yaptığım alışverişte indirimli ürünler arasından acı sos satın aldım. Bana teslim edilen ürünün üstünde 'para ile satılamaz' ibaresi vardı. Bu durum, bir başka ürünün yan/hediye ürününü satışa koydukları anlamına geliyor.

Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede de ürünün etiketi bu şekilde dikkate almayın cevabını aldım. Ürünün ücret iadesi talebi oluşturdum. Kurumsal bir firmanın bu duruma bir yaptırım uygulaması gerektiğini düşünüyorum. Bu durum, alıcı üzerinden haksız kazanca girmektedir.

03 Ekim 2023 01:00
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-6.pdf
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-5.pdf
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-4.pdf
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-3.pdf
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-2.pdf
trendyol-hizli-market-siparisimde-adres-ve-konum-sorunu-1.pdf
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 17:36
Kaan sonuçtan memnun değil

04 Nisan 2024 00:07
Trendyol Hızlı Market Trendyol Gönün Son Dakika Fazla Ücret Çekmesi Ve Bunu İade Etmemesi