Serhan sonuçtan hiç memnun değil

TREDAŞ TEDAŞ Voltaj Yüksekliğinden Kaynaklanan Ev Eşyaları Arızası

Serhan
29 Temmuz 2024 17:19

Tekirdağ Çerkezköy Fatih Mahallesi Rana sok. Adresinde ikamet etmekteyim 14.06.2024 tarihinde yüksek gerilimden dolayı bazı eşyalarım arızalanmıştır. Bu arızaları kendim servise yaptırıp servis raporlarını TEDAŞ'a teslim ettik. Yapılan inceleme sonucunda kendilerinden kaynaklı bir hata olmadığını bana saçma sapan bir dilekçeyle bildirdiler. Tüm yargı organlarına sizi şikayet edeceğim

tredas-tedas-voltaj-yuksekliginden-kaynaklanan-ev-esyalari-arizasi-2.pdf
tredas-tedas-voltaj-yuksekliginden-kaynaklanan-ev-esyalari-arizasi-1.pdf
29 Temmuz 2024 17:22 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.

02 Ağustos 2024 18:22

Merhaba Serhan Bey; Bahse konu talebiniz İlgili birimlerimizce değerlendirme sürecinde olup, tarafınıza mevcut süreciniz hakkında ara bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.

09 Ağustos 2024 15:51

Merhaba Serhan Bey; Bahse konu talebiniz İlgili birimlerimizce değerlendirme sürecinde olup, mevcut süreciniz hakkında ara bilgilendirme yapılabilmesi adına tarafınıza dönüş yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Saygılarımızla, Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.

16 Ağustos 2024 13:42

19 Ağustos 2024 18:05