Traderai.link Yanılttı

Traderai.link Yanılttı
24 Şubat 2024 13:07

İlk hesap açılışım sırasında u*** Bey adında bir yatırım danışmanı vardı. Bana hesap açarken şu söz verildi: '600 dolar yatırdığınızda 4.000 dolar Bonus vereceğiz. Ne zaman para çekmek isterseniz, önce 4.000 doları ödeyeceksiniz.' Ben bu şartı kabul ettim ve hesabım 5.000 dolar net kazanca ulaştı. Ancak bir anda hesabımı kapattılar. Ne olduğunu sorduğumda, '4.000 dolar bonusun üzerinde para kazanamazsınız' dediler ve kazandığım 500 doları hesabımdan sildiler. Ayrıca açık olan işlemlerimi de zararına kapattılar. Daha sonra '4.000 doları ödeyin, 8.555,5 dolar çekebilirsiniz' dediler. Bu doğruydu, ancak 4.000 dolar için yaklaşık 120 bin lira fonlama yaptım. Sonra '8 dolar eksik kur farkı var, bonusu tam olarak ödemediniz' dediler. Bunun üzerine 300 TL daha, yani yaklaşık 10-12 dolar daha fonlama yaptım ve böylece 4.000 doları tamamladım. Fakat bu sefer 'İki ayrı fonlama yaptığınız için sistem kabul etmiyor, tekrar 120.000 TL daha fonlama yapmanız gerekiyor, bir seferde giriş yapacağız ve Bonus bir seferde düşecek' dediler. Gerçekten böyle bir durum var mıdır? Varsa, yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi? Yoksa ne yapmaya çalışıyorlar? Bilgisi olan varsa, benim tahminim ya sağlam bir darbe aldık ya da alacağız.

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 15:54
Avukat sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2023 22:44
Leşker sonuçtan memnun değil

My Platform Kredi Vaadiyle Paramı Aldılar, Sürekli Daha Fazla Para İstediler

17 Temmuz 18:45
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:18