Emine
09 Şubat 2024 21:58

2012 model Toyota Auris aracımı aldığım günden beri sadece yetkili serviste bakım yaptırıyorum. 29 Ocak tarihinde motor tekleme problemiyle yetkili servise gittim ve '2. silindir hatası verdiğini ve motorun sökülmesi gerektiğini' söylediler. Sadece motor işçiliğinin yaklaşık 80 bin TL civarında olduğunu ve motorun maliyetinin 250 bin TL'yi bulabileceğini belirttiler. Konu hakkında pek bilgim olmadığı için teklifi kabul ettim; ancak çevreden aldığım uyarılar üzerine istenen rakamların abartılı olduğunu fark ederek aracımı geri almak istedim. Bu sefer motoru söktüklerini ve takma işlemi için 35.000 TL talep ettiklerini ifade ettiler. Pazarlık sonucunda bu tutarı 20.000 TL'ye indirdik. 2 Şubat Cuma günü aracımı teslim aldım ve Toyota'ya hakim bir motor ustasına götürdüm. Usta, sorunun sadece bobinde olduğunu belirledi ve ilgili parçayı değiştirerek aracımı 30 dakika içinde teslim etti. Aracım için verdiğim paraya mı üzüleyim, yoksa basit bir problemi anlayamayıp aracımın motorunu bozmaya çalışan yetkili servise mi yanayım bilemiyorum. Gerçekten Toyota'nın arızasını yetkili servis anlamıyorsa kim anlayacak? Yaptığınız iş sadece insanları mağdur etmek gibi görünüyor. Yıllardır size ödediğim paralara yazık.

Mahmut
26 Ocak 2024 20:37
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
10 Eylül 2024 11:47
Toyota Aracının Arkasında Durmuyor.

Toyota Servis Hataları Nedeniyle Artan Araç Masrafları Ve Eksik Bilgilendirme!

16 Haziran 2025 11:42
Toyota Servis Hataları Nedeniyle Artan Araç Masrafları Ve Eksik Bilgilendirme!

Toyota Avensis Kronik Elektronik El Freni Sorunu.

Mertcan
23 Eylül 2024 00:10
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
16 Mayıs 2024 10:13