Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinin Yaptığı İlgisizlik

Toyota Servisinin Yaptığı İlgisizlik
06 Şubat 2024 17:08

03.02.2024'de 2021 model Toyota Corolla Vision Multidrive s model aracın ikinci sahibi oldum. Aldığım araçta, Boranlar Mersin'de taktırılan bir multimedya ekranı bulunmaktadır.

Aracımı satın aldığımda Apple CarPlay'in çalışmadığını fark ettim ve bu durumu düzeltmek için Nataş Toyota'dan 06.02.2024 tarihinde saat 12:30 için randevu aldım. Aracım, randevu saatinden yarım saat sonra yani saat 13:00'te servise alındı.

Saat 15:40'ta aracım servisten çıktı ve bana 'Sizin ekranınız bizim taktıklarımızdan farklı, siz Mersin'de taktırmışsınız. Mersin'deki Boranlar'a gitmeniz gerekiyor.' şeklinde bir cevap verildi. Ben de bu duruma itiraz ederek, 'Araba Şırnak'tan alınsa Şırnak'a mı gitmem gerekiyor? ' dedim.

Ancak herhangi bir çözüm sunamayacaklarını belirterek anahtarımı bana verdiler. İstanbul'da ikamet etmekteyim ve mağduriyetimin giderilmesini, aracımın CarPlay özelliğinin onarılmasını talep ediyorum.

07 Şubat 2024 16:09

Ekran firması aradı, maliyetten dolayı zlink programının yazılımını satın almadıklarını ilettiler. Bu yüzden CarPlay kullanılamıyormuş. Yani kimse çözüm sağlayamıyor.

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Melisa
08 Ocak 2024 09:47
Toyota Corolla Pişmanlığımı Anlatıyorum
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
14 Haziran 2023 11:15

Toyota Araçta Android Auto Bağlantı Sorunu

04 Şubat 2025 02:09
Kürşad sonuçtan hiç memnun değil

Kürşad
05 Ocak 2024 20:01
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Toyota Plaza Çavdarlı Şubesi Değişim Olması Gereken Multimedya

İpek