Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 10:59

Aracımız 26SE697 yaklaşık 25 gündür Çorum Şamlıoğlu Toyota Servisinde ve arka bölgede ki hasar sonucu onarım görüyor. 31 Mart 2024 tarihinde saat 16:00 ve 17:00 arası aracı teslim almak maksadıyla servisteydik (Kamera kayıtları ile o an yapılan rötuş ve düzeltme işlemleri incelenebilir). Aracı teslim almak için aşağı indik sonrasında;
Arka tampon ve bagaj girişi arası çok açıktı,
Arka camın alt bölgede bagaj çerçevesinin köşelerinde boya çatlakları vardı,
Arka tamponun köşelerinde ve muhtelif yerlerinde boya kalkması vardı. Hepsini ben gösterdim ve ben fark ettim. Hatta tampon için hepsinde aynı dediler ben diğer araçlarla karşılaştırma yapalım dedim. O an karşılaştırma yaparak emin oldular ve düzelttiler. Kamera kayıtlarından tespit edilebilir.
Orada fark ettiklerimi söyledim rötuş yapılarak ve tampona müdahale ederek düzeltmeye çalıştılar.
Aynı zamanda arka park sensörlerimin 3 tanesinin kablosunun kopuk olduğunu ve kasko teminat dışı olduğunu belirterek 1450 TL civarı para ödedim. Eski sensör gözlerini ve kabloları istediğimde biraz geç cevap verip çöpe attıklarını söylediler. Aracı alıp Amasya ya geldik. Saat geldiğimizde iftar olduğu ve sonrasında teravih olduğu için incelemedim. Sonra ki gün pazar ve oruç olduğum için pazar günü inceleme fırsatı buldum. Sonucunda;Aracın her yeri büyük ihtimalle boya tozu olmuş ve çıkaramıyorum. Arka kapının çamurluk bölgesinde üst direk kısmı boya kurumadan kapı kapatılmış olabilir ve Elle hissedilir şekilde pürüz ve siyahlık var. Arka tamponu düzeltirken hasar vermişler. Arka tamponda yine muhtelif yerlerde boyasız noktalar var. Ve arka bölgede her yerde rötuş oldu. Arka stop ların tamponla olan boşlukları eşit değil.
Orada benim söylememle düzeltilen şeyler ben söylemeden fark edilmiyor mu?
Aracı teslim etmeden kontrol edilmiyor mu?
İşçilik bu kadar ucuz mu?
Kasko dışı değiştirilen parça neden bana teslim edilmiyor?
Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Zaten karşı tarafın tam kusurlu olduğu trafik kazasının verdiği sıkıntıyı yaşıyorum. Üstüne bir de bu durumu yaşıyorum. Belki başka servisler iyidir ama hepsi Toyota servisi değil mi? Hepsi aynı standartları sağlaması gerekmez mi? Benim karşılaştığım servis size müşteri kaybettirmez mi? Benim artık Toyota'dan soğumamı sağladığı gibi. Ne kadar hevesle güvenerek aracı almaya gitmiştik ama sonuç ne yazık ki hüsran.
Sonucunun yapılmasını ve dönüş yapılmasını arz/rica ederim.

01 Nisan 2024 11:35

Düzeltme:30 Mart 2024 16.00 17.00 arası aracı teslim aldık.

01 Nisan 2024 11:36

Fatura daha kesilmedi. Malzeme listesi.

03 Nisan 2024 11:20

Türkiye Toyota neredeyse hiçbir şey yapmadı. Yine bayi ile halletmeye çalışıyoruz. Şamlıoğlu servis müdürü yardımcı oluyor. İnşallah hallolacak.

Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
06 Ocak 2025 22:29
Tamir Sürecinde Eksik Vidalar Ve Kaybolan Eşyalar
Emre sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 15:08

Ayşe