Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 20:50

E*** bey ve yönetim kurulu; 2020 model CHR aracımla kaza yaptım, şasi eğildi ve motor blogu çatlamasına rağmen hava yastığı açmadı. Ailemde kaza sonrasında hava yastığı açmaması nedeniyle sağlık problemleri yaşandı.

Erzurum Toyota ikbal servisinde onarımı yapıldı ve hava yastığı açılmama nedenini sorguladığımda 'sensöre denk gelmemiştir' açıklaması yapıldı. Aşağıdaki irtibat numaramdan kaza tarihim olan 2022 eylül ve ekim aylarında birçok kez müşteri hizmetlerinizi aradığımda ilgilenilmedi.

Yıllardır güvenerek kullandığım ve 3 farklı modelle vazgeçmediğim Toyota markası için avukatım aracılığıyla maddi manevi yasal süreç başlattım. Şirketimde, ailemde, sosyal medya ve tüm kanallardan markanızın bunu ileteceğim.

25 *** 146 plakalı aracımın hasar kaydı, onarım bilgileri, bayinizin fahiş fiyat faturalandırması vb. Tüm detayların incelenerek yasal süreçte olan durum için ivedi yetkili birinin dönüş yapmasını bekliyorum.

Japonya CEO'nuz dahil tüm kanallardan bu durum ve güvenlik açığınız için ilgili makamlar tarafınıza aksiyon alacaktır.

03 Ekim 2023 18:26
Toyota CHR Yüzünden Canımız Hiçe Sayıldı

Aşağıdaki talebim için Bugün TYT genel merkezden arayan arkadaş “mühendislerimiz kaza resmini inceledi açılmaması normal sizin için daha hayırlı olmuş “ gibi talihsiz bir açıklama yaptı. Şasenin eğilip motor bloğunun değiştiği ekte ilettiğim kazada airbag açması için ölmemiz mi gerekiyor? Bu açıklamayı yapan mühendislerinizin diplomasını sorgulamanızı öneririm. Bilirkişi raporuna göre airbag açılmaması güvenlik açığı olan kazam için sosyal medyaya markanızın aracını ve kaza resimlerini ekleyip yorum isteyeceğim. Şikayetim mağduriyetim giderilinceye kadar tüm kanallardan devam edecektir ; Yasal süreci devam eden bu durum içim Acilen mantıklı bir açıklama için yetkili birinin dönüş yapmasını rica ederim. Kaza resimleri ekte yorum sizin ;

04 Ekim 2023 22:12

Bilirkişi raporuna göre Toyota markasında airbag açmama kronik sorun.

09 Ekim 2023 03:40

Kimse dönüş yapmadı Toyota kendini bitiriyor yasal sürecim devam ediyor

11 Ekim 2023 18:16

Toyota CHR airbag açmama sorunu kronikmiş.

Mümtaz sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Yetkili Serviste Parça Gecikmesi Ve Öncelik Ayrımcılığı Mağduriyeti

Mümtaz
22 Ekim 2025 17:56
Ozcan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla Açılmayan Hava Yastıkları Niye Var

Ozcan
11 Mayıs 2024 11:14
Toyota Corolla Açılmayan Hava Yastıkları Niye Var

Toyota 8 Haftada Teslim Edilir Denildi 20 Hafta Oldu Hala Teslim Edilmedi

Berre
17 Kasım 2023 11:23
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Önden Darbe Sonucu Airbag Açmaması

Turgay
21 Ekim 2023 19:29
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
30 Ekim 2023 22:03