Toyota Bodrum Yetkili Servis İhmalkarlığı

Toyota Bodrum Yetkili Servis İhmalkarlığı
Hamdi
29 Kasım 2023 23:09

Aracımızı bu yıl içerisinde iki kez Bodrum Toyota yetkili servisine götürdük. İlki genel bakım, ikinci kez ise aracın balataları komple değişti. Son bakımın üzerinden bir buçuk ay geçti ve aracın muayenesi geldi. Aracı Fethiye TÜVTÜRK istasyonuna götürdüm ve ilk muayenede kaldı. Sağ ön lastiğin fırlamak üzere olduğunu söylediler. Sonrasında Fethiye yetkili servisine götürdüm ve hemen parça siparişi verilerek, aracı götürmenin sakıncalı olduğu bildirildi. Aracınız hâlâ serviste. Bodrum Toyota'nın büyük ihmalkârlığı aracın takla atmasına veya kaza yapmama resmen davetiye çıkardı. Aradım, söyledim; bana aracın ışığı yanmasa bile ağır kusur diyerek muayeneden geçirilmediği söylendi. 'Peki' dedim, Fethiye yetkili serviste aracın gitmesinin mümkün olmadığını ve risk taşıdığını söylediler. 'Siz bize verilen sipariş bilgisini atın, biz de kontrol edelim' dediler ve geri dönüş yapmadılar. Bir daha aracımızı düzgün kontrol etmedikleri gibi bir temizlik vb. de yapmıyorlar. En sıkıntılı servis Bodrum ve kaza yapıp başka sorunlar olsa hesabını kime soracaktım?

Toyota 2 Ayda Cam Değiştiremeyen Servis

Vedat
24 Temmuz 2024 13:22
Toyota 2 Ayda Cam Değiştiremeyen Servis

Serhat
01 Mart 09:48
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Merkez Ve Boranlar Servisin Garanti Yalanı

Umut
17 Kasım 2023 23:12
Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
06 Ocak 22:29