Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Beyza
10 Aralık 2024 18:35

Toyota Bursa Çavdarlı servisinden ve Hepiyi Sigorta'dan şikayetçiyim. 04.11.2024 tarihinde hasar onarımı için kaskolu ve sigortalı arabamı servise verdim. Kaskomu aldığım Hepiyi sigorta ile anlaşmaları olduğunu söylediler. Aracımı teslim ettikten 2 hafta sonra servisi aradım ve bana aracımın onarım işlemlerinin bittiğini, teslim etmeleri için dosyanın sigorta şirketi tarafından kapatılmasını beklediklerini söylediler. 1 hafta sonra tekrar aradığımda sigorta şirketinin dosyada hata olduğunu, iki kere açıldığı için eksperin ikinciye açılan kısmı kapatmadığını söylediler. Eksperin personeli dönüş yaptığında ise sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, sigorta şirketinin dosya onaylama portalında arıza olduğunu, bu durumu da aracımın sigorta şirketindeki dosya sorumluma e mail yoluyla bildirdiğini söyledi. Yazdığı e postada dosyamın iki hafta önce kapatıldıktan sonra sigorta şirketi tarafından iskonto oranlarının uygulanmadığı, fatura tutarıyla sistem fiyatı uyuşmadığı için eksperin dosyayı imzalayamadığını sigorta şirketine belirttiğini ve sigorta şirketinin konuyla ilgileneceklerini kendilerine bildirdiğini belirtti. Çavdarlı Toyota Servisi ise sigorta şirketindeki bu hatayı bahane ederek tüm işlemleri biten arabamı sigortadan ödeme emri verilmedi diyerek bana 2 haftadır teslim etmemektedir. Bu sebepten beni araçsız bırakarak halen daha mağdur etmektedir. 6 Aralıkta servisi ve sigorta şirketini tekrar aradığımda ikisi de suçu birbirlerinin üzerine atmaya devam ettiler. Bugün de servisi 4 kez aradım hiçbirinde de açmadılar. Tarafıma arabamın teslim edileceğine dair kesin bir tarih verilerek dönüş yapılmadığı takdirde hem Toyota servisi hem de Hepiyi sigortayı kanuni yolla ilgili yerlere şikayet edeceğim.

Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
30 Kasım 2024 21:19
Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Servisinde Hasar Onarımı Süreci Sürekli Uzatıldı

Çisem
08 Ağustos 2025 15:16

Sinan
09 Aralık 2024 14:10
Sigorta Onayı Gecikmesi Nedeniyle Araç Teslim Alamama Sorunu
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Firmasının Rezervasyon Paramı Vermemesi

Berkay
15 Eylül 2024 19:43
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
27 Haziran 2024 10:53