11 Eylül 2024 18:20

47 ** 719 plakalı, eşimin adına kayıtlı araç, Ankara yolunda kaza geçirdi. Kasko firmam Koru Sigorta'nın anlaşmalı olduğu Ankara Çankaya Toyota Efe servisine 27 Haziran'da araç bırakıldı. 35 gün sonra araç teslim edildiğinde, 2 hafta sonra yapılan yerler kendini bırakmaya başladı. Önce sağ çamurluk ve davlumbaz, sonrasında sol çamurluk kendini bıraktı. Silecekleri herhangi bir bildirim ve uyarı yapmadan yırtık bir şekilde bırakmışlar. Yolda gelirken yağmur yağdı, pazar günü Ankara yolunda silecekleri çalıştırdığımda önümü göremedim. Neredeyse kazaya uğrayacaktım. Bu durumu Koru Sigorta genel merkezine (02166516565) ve servise fotoğraflayarak ve yazılı bildirmeme rağmen çözüm yolunda herhangi bir işlem yapmadılar. Bu keyfi durumdan muzdaribim, hasarımın giderilmesini istiyorum. Toyota genel müdürlüğüne de yetkili servislerinin yaptığı bu ayıbı bildirdim. Genel müdürlük sadece servisi arattırdı, sorunumun çözülmediğini bildirdim fakat sonrasında bir gelişim olmadı. Herhangi bir destek sunmayan, tamamıyla ilgisiz olan Koru Sigorta ve Toyota servislerinin, en kötü çalışan ve sıfır işçiliği olan, arabanın her tarafına yayılmış cam kırıklarını bile temizlemekten aciz, yaptığı bütün işçilikleri 15 gün içinde dağılan Ankara Çankaya Toyota Plaza Efe servisinden şikayetçiyim.

Toyota Yetkili Servis Ve Sigorta Onarım Sürecinde Mağduriyet Ve İletişimsizlik

Hasan
16 Haziran 2025 14:47

Ayşe
16 Mart 2024 09:42
Toyota Nın Yetkili Servisinin Püsürüklü Olan Tamir Bakım Onarımı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Ocak 2024 11:36
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
01 Nisan 2024 10:59