Toyota Plaza Akkoyunlu Servis Adının Hakkı Verilmeli

25 Temmuz 2023 17:041.466

Yeni Toyota aracımın bakımı ve daha ne gibi bir olası sorunları öğrenebilmek için servis bilgi ve tecrübesine başvurmak adına Akkoyunlu servisine aracımı teslim ettim (iki defa). İkincisi birinci teslimin eksiklikleri ve memnuniyetsizliğidir. Bu sürede aklıma gelen bakılmasını istediğim kısa sürede karşılaştığım sıkıntı ve sorunları da yazılı olarak ilettim. Lakin bu servis süresince tarafımla iletişim kurulmamış olup isteklerim de sanki geçiştirilmiş unutulmuş veya bakılmamış edasıyla iki kez aracımı teslim almamda bana bu his yansıtıldı.

Ben servis tecrübesi ile servisten beklentim aracın civatasına kadar bakılıp test edilip bana da bilgi verilerek araca gönül rahatlığı ile kullanmak isterim. Yoksa aracımı sanayideki a** ustaya götürüp oda bana yağını değiştirdi. Bunların ötesinde serviste iken aracımın cam çitalarının solmuş olduğu ve garanti den bunları değiştirebileceklerini söylediler. Kabul ettim fotoğrafları çekilip garanti kapsamlı parça tedariğini yaptılar ve ve değiştirme için davet edildim. Aradan 15 gün geçti. Bir telefon aldım servisten deniliyor ki araç garantisinin olmadığı, bu nedenle cam çıtalarını geri istiyorlar. Bu nasıl bir durum yorum sizlerin.

Nasıl bir iş ve müşteri ilişkisi. Bu çarpık yönetimi kınıyorum ve bu noktada Toyota Akkoyunlu Plaza'nın bir hediyesi olarak kabul ediyorum. Müşteri memnuniyetsizliğim en dibindedir. Ve bir daha da servis kullanımı yapmayacağımı bildiririm.

Sıfır Araçta Büyük Mağduriyet Ve Servis Sorunları

4 Eylül 2025 15:15830

Toyota Plaza Aktoy Avcılar’dan yaklaşık iki ay önce sıfır kilometre olarak aldığım Hilux Invincible model aracımla ilgil...

Servis Sonrası Artan Araç Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

14 Haziran 2025 15:28198

2 Haziran tarihinde periyodik bakım için Toyota Plaza Nataş İstanbul servisine aracımı bıraktım. Aracımı bırakırken sağ ...

Servis Sonrası Artan Araç Sorunları Ve Yetersiz Hizmet

Toyota Plaza Efe Otomobil Onarım Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

9 Mart 2024 18:412.438

Yaşadığım bir kaza sonrasında aracımı onarım için kendilerine teslim ettim. Onarım süresinin tahmini olarak 20-25 gün sü...