Toy Car Garaj Açık Adresi Yok!

29 Mart 2024 18:3015.022

Instagram'dan bulduğum çocuk akülü arabaları satan bir sayfa var. Sayfa adı "toy_car_akuluaraba" Epeyce takipçisi var. Diğer yerlere göre fiyatları da çok uygun. Bu arada HAVALE/EFT ile çalışıyorlar. Mesaj attım ilk başlarda hemen dönüş yaptılar.
Gelip ürünü mağazadan satın almak istiyorum açık adresinizi atar mısınız yazdım.
''Açık adresimiz sayfamızda mevcut, oradan ulaşabilirsiniz yerimiz Ağrı/Doğubeyazıt'ta'' denildi.
Sayfada paylaştıkları linke tıkladığımda ise Ağrı/Doğubeyazıt'ta saçma sapan bir yere çıkıyor. Mağaza namına hiçbir belirti yok.
Defalarca kez WhatsApp tan "53620179**" numaralı telefondan açık adres istemem rağmen dönüş yapılmadı.
Arkadaşım aracılığı ile Ağrı/Doğubeyazıt'ta böyle bir mağaza bulunmadığı teyidini aldım.
Çok yüksek ihtimalle art niyetliler.

2 Nisan 2024 01:02

Allah razı olsun azıcık araştırıp yorumunuzu görmesek belkide alacaktık sağ olun

31 Mart 2024 00:08

Hocam bende Trendyol sayfalarını buldum 25000 TL orada araç Instagram'dan 6000 TL diyorlar çok mantıklı gelmiyor

Toy Car Garaj Güvenilirliği Şüpheli

5 Mart 2024 03:5014.130

Instagram'da 'toy_car_garaj' adı altında faaliyet gösteren bir sayfa hakkında şüphelerim bulunmaktadır. Bahsi geçen firm...

Toy Car Garaj Güvenilirliği Şüpheli
2 Destek

12 Şubat 2025 14:0811.499

Akülü çocuk arabaları satan bir sayfa hakkında uyarı niteliğinde yazıyorum. Bu sayfa, 114 takipçili ve sahte profillerle...

1 Destek

@vatanakuluaraba Ne Telefonu Açan Var Ne De Geri Dönen Var

2 Temmuz 2025 08:422.682

Instagram üzerinden satış yapan cansever çocuk galerisi akülü araba dünyasına ben para gönderdim ne telefonu açan var ne...

1 Destek