Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yakıt Krizi: Total İstasyonu Mağduriyeti

Yanlış Yakıt Krizi: Total İstasyonu Mağduriyeti
02 Aralık 2024 23:34

02.12.2024 tarihinde Total subayevleri (hacıalioğlu turizm tic. A. Ş) petrol den aracıma yakıt aldım. 2 km hareket ettikten sonra aracım teklemeye başladı ve egzozdan simsiyah duman attı. Hemen stop edip aldığım yakıtın fişine baktım ve motorin olan aracıma benzin koymuşlar.

Hemen aracı orada bırakıp istasyona gittim. Ç***** Bey de inceledi ve yanlış yakıt koymuşuz istasyon sahibiyle görüştüreyim sizi dedi.

Onca işimin gücümün arasında istasyon sahibi 1 saat beni beklettikten sonra geldi.
Kendisi Total markasına yakışmayan tavır ve üslupla yanlış yakıt benim sorunum değil, kontrol etseydin, bunun yarısını siz yarısını personel ödeyecek ben sigortamı deldirmem gibi üstten tavırlarla geri dönüş yaptı. Bu yapılan hatanın benim sorunum değil istasyonun problemi olduğunu belirtmeme rağmen bildiğinizi yapın dedi. Bunun üzerine istasyondan çıkıp Total genel merkezine şikayet oluşturdum. Geri dönüş olmadı. Aracımı çekiciyle Ankara Opal Opel özel servisine götürdüm ve yarın hukuki işlemleri başlatıyorum.

03 Aralık 2024 09:02 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bildiriminiz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır.İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla

13 Aralık 2024 11:17

Güzel enerjiden aradılar Total Türkiye temsilcileriymiş. Durumu anlattım, sistem kayıtlarına baktılar. Sorunu çözeceğiz siz aracınızı yaptırmaya başlayabilirsiniz dediler. Bende dedim süreci kesinleştirelim resmiyete dökelim öyle başlayalım. 5 iş günü süre istediler. 5 iş günü geçti ne arayan var ne soran var. OYAK ' ı aradım durumu anlattım onlarda ilgileneceğini söyledi oradan da ses yok. Dün itibareiyle hukuki işlemlere başladım. Resmi belgeler geldiğinde de tüm sosyal medya mecralarında paylaşım yapacağım. Total pişmanlıktır.

17 Aralık 2024 09:38

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Hulusi
Hulusi

Merhabalar, benzer sorunla karşılaştım. Sizde son durum nedir? Nasıl yol izlediniz?

Kemal

Merhaba Total petrol ilgilenmedi. Bayisine dava açtım. Bilirkişi incelemesinde bilir kişi zarar tazmini istedi. Hakim onayladı. Bayi banane diyorsa hemen yetkili servise çekip bilirkişi talep et. Bir daha da Total den yakıt alma 😁

Yanlış Yakıt Ve Yetersiz Servis Müdahalesi

22 Şubat 2025 21:00
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Total İstasyonundan Aldığım Yakıtta Anormal Tüketim Ve Güven Sorunu

18 Temmuz 2025 12:20