Tosla İşim Ödeme Alamıyoruz

Tosla İşim Ödeme Alamıyoruz
14 Ağustos 2024 20:06

Tosla işim ile müşteri linki oluşturuyorum fakat müşteri öderken 3D Secure hatası alıyorum. 2 gündür bu sorunu yaşıyorum. Ne sorunlu bir firmadır, 3 gün oldu. Kurulalı hala ödeme alamıyoruz. Sorunumun çözülmesini istiyorum. Kısa sürede ilgilenirseniz ödeme alacağız müşterimizden.

17 Ağustos 2024 09:17

Hala kimse iletişime geçmedi ve ödeme alamıyorum

Yalçın
Yalçın

Teşekkür ederiz! Tosla işim Pos bağlatmak için bu firmaya başvurdum nereden karşıma çıktı anlamadım, büyük pişmanlık Daha önceki mailim de de belirttiğim gibi; ben ertesi gün ödemeli pos için tosla işim en başvurmuştum Beni bu kadar bekletmeniz hiç etik değil ve mağdur ettiniz 30 günlük valör mü olur başta bana firmanız ertesi gün ödeme için geçerli değil deseydiniz ben de başka bir posa başvururdum Siz bence hiç etik hareketlerde bulunan bir işletme ya da kuruluş değilsiniz. Siz enayiii aramak için parasını bir ay kullanmak için kurulan bir kuruluşsunuz Bu yazdıklarımı her yerde paylaşacağım tüm sosyal platformlarda ve en önemlisi şikayetimvar.com da size iyi aramalar diliyorum ve acilen hesabı kapatmanızı istiyorum

Arif
Arif

Onların çocuğunu sikiyi. Ödeme yapmıyorlar

Hatice sonuçtan çok memnun

Hatice
06 Nisan 2024 17:40
"Sorunu en kısa sürede çözümlediler teşekkürler"

Neco
10 Ağustos 2024 15:59