Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Toroslar Elektrik Dağıtım Haksız Yere Kesilen Kaçak Elektrik Kullanım Cezası

Toroslar Elektrik Dağıtım Haksız Yere Kesilen Kaçak Elektrik Kullanım Cezası
18 Kasım 2023 22:07

Hiçbir şekilde kaçak elektrik kullanmama rağmen bir gün gelip saate baktıklarında 18.500 TL kaçak elektrik kullanım cezası kestiler. Evi yeni aldığım için eski ev sahibi üç defa kaçak elektrik cezası yemiş ve elektrik sayacı ona göre özel olarak takılmış. Biz durumu bildirmemize rağmen 'Saat kalsın, sıkıntı yok' dediler. Şimdi de hiçbir müdahale olmamasına rağmen kaçak cezası ödüyorum. Dilekçe ile kendilerine bildirmeme rağmen bana verdikleri cevap 'Saatın ölçü devresiyle oynanmış kardeşim, zaten senin taktığın saat özel bir saat, dokunulamaz. İkincisi, madem oynanmış bir saat var, nasıl olur da bırakıp gidersin? Her canın istediğinde gelip bana ceza mı keseceksin?' oldu. Saatin değiştirilmesi için defalarca başvurmama rağmen 'Gerek yok' denildi. Hakkımı helal etmiyorum. Resmen insanların hakkını yiyorsunuz.

19 Kasım 2023 08:00 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, talebinizle ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. İyi günler dileriz. Toroslar EDAŞ

19 Kasım 2023 11:14

Emel sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 00:20

04 Ekim 2023 18:04
Toroslar Elektrik Dağıtım Kaçak Elektrik Kullanmadığım Halde Ödemeye Mecbur Bırakıyorlar

22 Eylül 2023 21:01

15 Mart 2025 06:55