Engin sonuçtan hiç memnun değil

Tonny Black FLO' Dan Aldıysanız 60 Gün Sonra Çöpe Atıyorsunuz, Çözüm Sunmuyorlar.

01 Nisan 2024 22:32

FLO' dan 24 Ekim 2023 tarihinde 23102018116889 sipariş numaralı Tonny Black marka bir ayakkabı aldım. Ayakkabın sağ teki ilk hafif yağmurda su aldı ama önemsemedim. Trekking için almıştım ama henüz Bahar gelmediği için bazı günlerde kısa yürüyüşlerde kullanıyordum sadece.
Henüz 3 ayı geçmeden sağ tekin altı yıprandı, giyinmez hale geldi. FLO' yu aradım, durumu anlattım.
"FLO markası değilse 60 günü geçtiği için bir şey yapamayız" dediler.
Ben "Yani kusur ayakkabıda dahi olsa 60 gün geçince verdiğim para çöpe mi gidiyor" diye sordum.
"60 gün geçince bir şey yapamayız" dedi ve cevabımı beklemeden yazışmayı sonlandırdı.
Ben tekrar yazıp "neden yüzüme kapatıyorsunuz" diye sorduğumda "1 dakika. Cevap gelmezse görüşmeyi sonlandırıyoruz" dedi.
Hal bu ki, 30 sn. Dahi geçmemişti. Benim marka sahipleri ile kontak kurmama izin verilmedi.
Hülasa FLO' dan aldığınız ayakkabı FLO markası değilse 60 gün sonra tamamen ayakkabının kusuru olan bir sorun çıksa dahi ulaşacağınız, soru sorabileceğiniz, çözüm arayabileceğiniz bir merci yok.

18 Mart 2024 11:32
tonny-black-flo-sattigi-malin-arkasinda-durmuyor-1.pdf
Burak sonuçtan hiç memnun değil

25 Şubat 2024 17:13
FLO'dan Alınan Tonny Black Marka Botun Kısa Sürede Ayrılan Tabanı
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 22:17
Tonny Black Bot 45 Günde Yırtıldı Ve Su Geçiriyor
Esin sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:52
Tonnyblack Kalitesizliği Ve Pişmanlık