Tommy Hilfiger Mont Defolu Ürünün Değişimi Ya Da İade Sorunu

07 Aralık 2023 22:07

Marmara Park Boyner mağazasından satın almış olduğum Tommy Hilfiger markalı kışlık yeşil montu sadece iki defa giymeme rağmen boyun kısmında renk atması ve koyulaşma meydana gelmiştir. Kullanılamaz durumda. Boyner aracılığıyla iade veya değişim için gönderdim fakat cevap olarak ret aldım. Ben bu şekilde markanın hatalı ürününü kesinlikle kullanamam. Bu ürünün değişimini ya da iadesini talep ediyorum. Bu durum düzeltilene kadar ürünü sürekli göndermek zorunda kalacağım. Defolu ürünü kabul etmiyorum ve gerekenin Boyner tarafından yapılmasını, sorunun çözüme kavuşturularak ürünün değişiminin yapılmasını istiyorum. Yüksek meblağ ödeyerek marka diye satın aldığım Tommy Hilfiger ürününüz arkasında durun ve değişimini ya da para iadesini gerçekleştirin. Ürüne ait fiş numarası: ST-10589787-W3J4. Bu ürünle ilgili sizlerden değişim talep ediyorum. Benim kullanımım sonucu meydana gelmiş bir hata asla söz konusu değildir. Ürünün kumaşında bir problem vardır! Ürüne ait faturayı fotoğraf olarak ekliyorum.

tommy-hilfiger-mont-defolu-urunun-degisimi-ya-da-iade-sorunu-1.pdf

Sergen sonuçtan hiç memnun değil

Sergen
10 Şubat 2024 14:41
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Tommy Hilfiger Mont Rengi Aktı?

Görkem
25 Eylül 2023 14:33
Tommy Hilfiger Mont Rengi Aktı?
Emrah sonuçtan memnun değil

Emrah
03 Kasım 20:49
İlk Yıkamada Montun Koluna Renk Bulaştı İade Talebim Reddedildi
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
26 Şubat 2024 17:21