Beyza sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 19:20

Merhaba,
A101 personeli olarak aşağıdaki telefon numarası ile tom Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri a. Ş.’ye ait Hadi Uygulaması’na kayıtlıyım. Şifremi unuttuğum için uygulamaya giriş yapamamaktayım. Şifre belirlemem için gerekli SMS’in belirttiğim telefon numarasına iletilmesini rica ederim. 2 aydır geri dönüş alamıyorum. Kartımda 2350 TL kaldı onu çekemiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Beyan ettiğim bilgi ve belgelerin doğru olduğunu, bu işlem sonucunda oluşacak herhangi bir finansal zarardan tom Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri a. Ş.’nin sorumlu olmadığını kabul ediyorum.

Adı : B**** N**
Soyadı : Ş*****
Cep Telefonu: 0538*****18
t. C. Kimlik Numarası: 317*****402
A101 Sicil No: 511644

26 Kasım 2023 22:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba Beyzanur Hanım, Bize ilettiğiniz konuyu, detaylı bir şekilde inceledikten sonra size en kısa zamanda geri dönüş yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür eder, iyi günler dileriz. Hadi Müşteri Destek Ekibi

27 Kasım 2023 11:27

2 aydır çözüm bulmanızı bekliyorum artık gerekli ilgili yerlere şikayette bulunacağım.

29 Kasım 2023 00:36

Lütfen arayıp tekrar geri dönüş yapacağım diyorsunuz çözülecek diyorsunuz ama hala aramıyorsunuz süreç uzuyor ve ben artık şikayet etmek istiyorum

29 Kasım 2023 15:51

Geri dönüşünüzü 27.11.2023 ten beri bekliyorum arıcaktınız ve hala bekliyorum lütfen süreç uzamasın yoksa hukuki işlemleri başlatacağım

29 Kasım 2023 16:10

Merhaba , Yaşanan aksaklık için üzgünüz. Konu hakkında size geri dönüş yapılmıştır. Süreç hakkındaki yorumlarınızı paylaşmak isterseniz, geri bildirimlerinizi dinlemek isteriz. İyi günler dileriz. Hadi Müşteri Destek Ekibi

30 Kasım 2023 10:36
Hadi TOM Pay A101 Personel Şifre Talebi

Geri dönüş yaptınız fakat 2350 TL tutarım var içeride siz en son yatan 750 TL yi atıyorsunuz geri kalan 1608 TL'yi atmadınız hesabıma. Bu durum hakkında şikayetçiyim. Gerekli hukuki işlemleri başlatmak istiyorum artık. Geri dönüşünüzü bekliyorum.

30 Kasım 2023 12:05

Müşteri hizmetleri aradığında biz yemek parasıyla ilgilenmiyoruz. Bu durumda bölge sorumluları araya giriyor dedi. Fakat konunun bölge sorumlusuyla alakası yok. Onlar ellerinden geleni yaptılar çünkü. Para yatırma tamamen sizin elinizde. Ben hukuki işlemleri başlatacağım bilginiz olsun. Geri dönüş sağlayın

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
10 Ağustos 2023 13:59