Enes sonuçtan hiç memnun değil

Tolyos.com E-ticaret Sitesinin Güvensizliği!

Tolyos.com E-ticaret Sitesinin Güvensizliği!
27 Temmuz 2024 20:40

tolyos.com üzerinden sipariş verdim. (diğer ismi mucizefiyatlar.com) Hatta güvenilir mi gerçekten aldığım ürün içerisinden başka bir şey çıkar mı diye ve cevap verilir mi diye mesaj atayım dedim. Cevap verdi bir kurumsalız cinsinden başka yerlerden de satış yapıyoruz gibisinden cevaplar verdiler. Ancak ürünün resmini gönderip ücretsiz kargo olmasını da teyit etmeme rağmen birkaç saat sonra arayıp dediler ki yok bizim "g*rizekalı arkadaşlar" yanlış ürün yüklemiş. Ürünün fiyatı bu değil. Bu müşterinin sorunu mu? Müşteri sizden parasını vermiş sipariş etmiş. Bir de diyor ki siparişiniz iptal edilip kartınıza iade edilecek. Sanki ben iptal etmeyi bilmiyorum. Ya ürünü göndermezler ya da iptal ederler haberiniz bile olmaz.

Enes Bey, size cevap verildi zira geri dönüş yapmadınız. Görseldeki fiyat ile listelenmiş fiyat eksik/ hatalı girilmiş. Bunu size telefonda izah etmiştik. İnsanların hatalarından fırsat yaratma arzunuz toplumsal değerlerimiz açısından sorgulanmalı. 689 TL lik ürün işe yeni başlayan personelin hatasından dolayı 389 TL girilmiş olması demek bu hatadan istifade edebilirim anlamına gelmiyor. Değer yargıları gelişmiş kişiler direkt arayıp onay alıp almak istediler ve bizi yapılan hatadan dolayı uyardılar. Ki yine de mevcut fiyattan siparişlerini gönderdik. Biz yine de kendimize yakışanı yapıp yapılan hatadan dolayı arkadaşlar adına özür dileriz. Allah herkesin gönlüne göre versin

tolyoscom-e-ticaret-sitesinin-guvensizligi-1.jpg

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elasepet (Instagram) Elasepet (Instagram) Teslimat Yapmıyor

11 Temmuz 15:36
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Der-Liebling Asla İade Kabul Etmiyor

02 Mart 23:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 17:47