Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ 100 Bin Konut Projesi

Ahmet
06 Eylül 2023 12:27

TOKİ'nin 100 bin konut projesi kapsamında yapılacak olan ve halen teslim almadığımız yapımına yeni başlanan Kocaeli Körfez ilimtepe konutları hakkında, ilk sözleşmede yer alan sabit taksit uygulamasının kaldırıldığı söylendi. Bu bir suçtur. Bu bir haksızlıktır. Konu ile ilgili TOKİ tarafından gerekli düzeltmenin yapılmasını ve açıklama bekliyoruz. Yıllardır projeye ait olan dairelerin yapılmaması ayrı bir durum, bir de sanki bizden kaynaklanmış gibi bugün kalkıp sabit ödeme imkanınızı elinizden aldık denmesi ayrı bir ayıptır. Lütfen bizleri daha fazla mağdur etmeyin.

profile profile profile

Ümit
Ümit

Birleşip şikayet edelim sesimizi duyuralım.cok kötü bir şekilde mağduriyet var ortada. Sabit ödeme nasıl kaldırılır. Sırf bu yüzden katılmıştım. Yıllardır bekledim ama bu yapılmaz artık bu kadarda olmaz.

Aynı projeden hak sahibiyim, Tokidir dedik güvendik 200-300 bin TL'ye ev sahibi olacakken hakkımızı bekleyelim dedik başımıza gelene bak. Kime sordunda kaldırdın, reklamını yaparken bas bas bağırıyordun bunu neden çıkıp ben böyle bir rezillik yapıyorum kimsede bana karışamaz diye açıklamıyorsun. Bütün kanallarda bu olay neden çıkmıyor Devletin kurumu yarı yolda şartları değiştirdi diye. Düzenleme bekliyoruz, biz yaptık oldu yeterli değil.

Nihat sonuçtan çok memnun

100 Sosyal Konut Kocaeli Körfez Şikayeti