Burak sonucu yetersiz buldu

TOKİ Körfez İlimtepe Mağduruyuz

Burak
21 Temmuz 2024 02:54

Sn. TOKİ İdaresi Devlet Yetkilisi, Devlet Büyüğüm. TOKİ Kocaeli Körfez İlimtepe mevkii 100 bin konut kapsamında 2019 yılında hak sahibi olduğumuz konutlar pandemi etkisi ve ekonomik nedenlerden dolayı söz verilen tarihlerde bize teslim edilmemiş olup 2024 yılına kadar ciddi sorunlar yaşadık ve yaşıyoruz. 5 yıldır kirada oturduğumuz ev sahipleri bizlere duymadığımız ithamlarla yaklaşıp, aile düzenimizi mahvettiler. Sürekli fahiş fiyatlarla yükselen ev kiralarının altında ezildik. Gerçekten çok mağdur olduk. Sistemde hak sahibi olduğumuz için mevcut yakın projelere de başvuru yapamıyoruz. Sistem kabul görmüyor. En az depremzedeler kadar mağdur olduk diyebilirim. Şu an ev sahibim tahliye ihtarnamesi gönderdi. 1 ayım kalmadı, ev bulamıyorum. Çok yüksek kiralarla boğuşmaktayız. Ailemde ben de bunalım içinde, psikolojimiz bozuldu. İlimtepe 1500 konut mağduriyetimiz her geçen gün artmaktadır. Allah aşkına bir çözüm, bir yolu olmalı. Hayaller görüyoruz. Kabuslarda boğuluyoruz. Konutlarımızın bir an önce yapılıp tarafımıza teslim edilmesini rica ederiz. Yüce devletimizin sesimizi duyacağına, bizim daha fazla mağdur olmamamız için gereğini yapacağına inanıyorum. Allah devletimizin gücüne güç katsın. Saygılarımla.
Burak A******

TOKİ 100 Bin Konut Kocaeli Körfez İlimtepe 1500 Konut Mağdurları

Birsu
31 Temmuz 2023 02:03
Nihat sonuçtan çok memnun

100 Sosyal Konut Kocaeli Körfez Şikayeti

Nihat
21 Aralık 2024 23:46
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ 100 Bin Konut Projesi

Ahmet
06 Eylül 2023 12:27
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
07 Aralık 2023 11:01
TOKİ Tuzla 5750 Konut
TOKİ Tuzla 5750 Konut
F.merve sonuçtan hiç memnun değil

TOKİ Daire Teslimatı Belirsizliği Ve Ödeme Zorluğu

F.merve