30 Ekim 2024 19:59

İstanbul Esenler TOKİ Konutlarında CA5Blok Daire:7’ de ikamet etmekteyim. 2024 Ocak ayında daireme oturdum fakat sonrasında mutfak ve banyo lavabolarından su kaçağı oldu. İnşaat şefi D**** Hanıma söyledik, mesaj attık bize hiçbir şekilde dönüş sağlamamıştır. 2 ay önce evimizin duvarları su geçirdi mutfak, hol, tuvalet, banyo duvarları su aldı. Bizim üst üste şikayetlerimiz üzerine gelip bakıp onarıldı. Tuvalet ce banyo kapılarımız şişti değiştireceğiz dediler 2 aydır hiçbir şekilde değişim olmadı sürekli ertelendik. Bugün 30.10.2024 çarşamba günü kapı takılacak depodan bakın ufak tefek çizikler var sadece dediler. Gittik baktık yarısı bizim evin kapılarına uymuyor 5cm duvar boşluğu var dediler. Diğer yarısını da ikinci el başka dairelerin kapılarını takmayı önerdiler kabul etmedik. Tekrardan site yönetimine gittik bizi D**** hanıma yönlendirdi ve bizimle tekrardan ilgilenmedi telefonlarını açmadı. Site yönetimi ofisinde oraya gidin dedi. Gittik kapı açılmadı. Bir tane çalışana sorduk öğleden sonra gelecek dedi. Bekledik öğleden sonra gittik camcıların yanında dendi. Tekrardan bekledik S**** adında beyefendi bize hastanede bugün izinli dedi. Sonuç itibari ile biz işlerimizi halledemiyoruz hiç kimse bizi muhatabına almıyor. Evimde kapılarım şişik bir durumda 2 aydır bekliyorum ve sonrasında ikinci el kapı gösteriyorlar kabul etmeyince belki 1 gün belki 3 hafta gelince takacağız diyorlar. Kendim çalışıyorum. Sürekli izin almak durumunda kalıyorum ama asla kimseyle iletişime geçemediğim gibi işlerimide halledemiyorum. Duvarlarımın kazınıp boyanması lazım onu bile kendi paramla ben yaptıracağım. İnşaat firmasındaki D**** hanım’ dan (inşaat şefi), site yönetiminden, A** Bey’ den (İnşaat şefi yardımcısı) şikayetçiyim ve çok mağdurum. Mesajları ve evimin duvar ve kapılarını dosya olarak ekleyeceğim. Lütfen rica ediyorum. Konuyla ilgilenin. Gerçekten çok yoruldum çok mağdurum.

Doğalgaz Isısı Yetersiz, Sıcak Su Açılmıyor Ve Şişen Banyo Kapısıyla Mağduriyet

Nazife
02 Ocak 12:30
Doğalgaz Isısı Yetersiz, Sıcak Su Açılmıyor Ve Şişen Banyo Kapısıyla Mağduriyet
dogalgaz-isisi-yetersiz-sicak-su-acilmiyor-ve-sisen-banyo-kapisiyla-magduriyet-1.jpg

TOKİ Kategorileri