25 Haziran 2024 22:521.951
Gül'ün Teşekkür Mesajı
Teşekkürler yeni kum gönderdiniz hızlı şekilde.

Bugün kedi kumu siparişim geldi ve kargo paketini açar açmaz resmen kedi kumu paketi ortadan ikiye ayrılmış vaziyette geldi bana. Kumların yarısı resmen dökülmüştü, yırtılan paketten. Bir sürü para alıp bir de bana ortadan ikiye ayrılmış paket mi yolluyorsunuz? Nasıl bir yersiniz? Nasıl bir saygısızlık bu! Sizden bir daha asla kum sipariş etmeyeceğim. 10 kg'lik kumun resmen yarısı çöpe gitti.

27 Haziran 2024 09:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar, yaşadığınız durum için çok üzgünüz. Kargoda patlamış maalesef. Bize ulaşırsanız yeni ürün temini yaparız efendim.

29 Haziran 2024 12:24

Bana tekrar aynı kumdan yolladılar. Teşekkür ederim bu hızlı çözüm ve ilgi için. MNG Kargo'yu da uyarın lütfen insanların kumlarını patlatarak getirmeye hakları yok. Tekrar teşekkürler çözüm ve hızlı dönüş için. Teşekkürler.

29 Haziran 2024 12:25

Teşekkürler yeni kum gönderdiniz hızlı şekilde.

Goncagül
Goncagül
Evinemama
21 Şubat 2025 17:275.063

"En ufak mağduriyette bile müşteriyi destekleyip ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim"

Kırık Paketler Ve MNG Kargo Sorunu

Dilara
27 Şubat 2025 19:431.505

Toimoi sitesinden kedi kumu sipariş etmiştim. Hızlı bir şekilde elime ulaştı ancak iki pakette ortadan ikiye ayrılmış bi...

Kırık Paketler Ve MNG Kargo Sorunu

Huriye
17 Haziran 2025 10:342.108

Yavru kedi mama siparişi vermiştim, 10 kiloluk mama paketi yırtık geldi. Ne kadar süredir yırtık ve hava aldığını bilemi...

Yırtık Ve Bozulmuş Mama Paketiyle Tekrar Mağdur Edildim

Petzz Shop Kedi Kumu Siparişim Özensiz Paketleme Nedeniyle Yarısı Dökülmüş Geldi

Aleyna

Petzz shop firması aldığım 2 everclean marka kedi kumunu hiçbir şeye sarmadan aşırı özensiz bir şekilde kargoladığı ve M...