Halil sonucu yetersiz buldu

Togg T10X Deneyiminde Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Halil
18 Ekim 2024 00:05

Çekilişte alamayanlar, en büyük talihliler sizlersiniz. Yazılım güncellemeleriyle tam bir deneme tahtasına dönen, değişen parçalarla arızaları ve hataları bitmeyen bir araç. İlk aldığım hafta ön kamera buharlaşma sorunu yaşadım, değişti.

Bir süre sonra kaplumbağa arıza ışığı yandı, araç 45 km hızın üstüne çıkmadı. Kampanalarda sensörler değişti, yüksek voltaj hatası verdi, vites kutusu yanındaki hafıza kiti değişti. Geçen hafta hareket halindeyken frene bastığımızda arka lastikler kilitlendi, arkadan gelen araç son anda fark edip durmasa, arkadan arabayı haşat edecekti.

Müşteri hizmetlerini aradım, birkaç telefon görüşmesinden sonra aracı memleketten gelip Diyarbakır servisine çekici ile götürdüler. Kontrollerden sonra bataryası maalesef değişti. 17.000 km bir araç. Bugün servis tarafından arandım, 'Araç teslim almaya gelebilirsiniz' dendi. Ben aracı gelip alacak durumda değilim. Benim şehrimden oraya gelmek 200 km.

Bu, benden kaynaklanan bir kaza sonucu çekilip servise götürülen bir araç değil; sizin bize sattığınız ve başımıza bela ettiğiniz bir hatadan kaynaklanan bir sorun. Ne kadar daha mağdur edeceksiniz?

profile profile profile
18 Ekim 2024 16:41 (Şikayetten 16 saat sonra)

Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Togg Araç Servis Ve Müşteri İlişkileri Sorunları

Meriç
23 Mayıs 2024 13:09

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler

Anıl
31 Mayıs 2024 00:45

Taha
06 Aralık 2023 22:11
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Aralık 2023 12:31