Meriç sonuçtan hiç memnun değil

Togg Araç Servis Ve Müşteri İlişkileri Sorunları

Meriç
23 Mayıs 2024 13:09

Aracı daha yeni teslim aldığımda (inanabiliyor musunuz, bu hatalarla teslim etmekte bir sorun görmüyorlar) aldığım hatalar:
1. Araca Bluetooth ile bağlanamıyordum. Servise götürdüm, düzeltilmedi.
2. 'Araçta anahtar bulunamadı' hatası alıyordum. Kendiliğinden çözüldü.
3. İmmobilizer hatası alıyordum. Kendiliğinden çözüldü.

4. Ön lastiklerde lastik basıncı sensörü hatası alıyordum. Arka lastikler için önerilen 36 psi iken bana teslim edildiğinde 43 psi gösteriyordu. Sensör hatası kendiliğinden geçti. Serviste lastiklerin basınçlarını bile düzeltmediler.
5. Anahtar kapıyı kolayca açmıyordu. Servise götürdüm, düzeltilmedi.
6. Anahtarsız giriş-çıkış çalışmıyordu. Serviste düzeltildiğini söylediler ancak düzeltilmedi.

7. Arabadan kablolar sarkıyordu. Ben kendim yerine taktım.
8. Şarj ederken her seferinde sorun yaşıyordum. Henüz şarj etmedim ama serviste bu sorunla ilgili de bir şey yapmadılar. 'Sorun yok' dediler.
9. Aracın tuşları doğru düzgün çalışmıyordu. Bunu servise belirtmedim. Tuşlar hala zor çalışıyor.

Bu sorunların üstüne müşteri ilişkileri ile ilgili sorunlar:
1. Aracı satarken hemen dönüş yapıyorlar. Aracı sattıktan sonra geri dönüşler gecikiyor. Birçok soruna hiç dönüş olmuyor.
2. Servis birimine ulaşmak neredeyse imkansız; telefonları açmıyorlar.
3. Servise ulaşamadığımı söylediğimde bana yeni bir telefon numarası verdiler ama o numaraya da ulaşılamıyor. Başka bir numaraya bağladılar; o numara yanlışmış. O yanlış numaradan bana bir numara verdiler. Aradım, 'yardım için bekleyin' dedi. Bekledim, 'böyle bir dahili numara yok' dedi. Servis işi tamamen kilitlenmiş durumda.

Halil sonucu yetersiz buldu

Togg T10X Deneyiminde Bitmeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Halil
18 Ekim 2024 00:05
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Togg T10x Araç 1 Yılda 4 Kez Servise Gitti

Özgür
10 Ekim 2024 15:07
Togg T10x Araç 1 Yılda 4 Kez Servise Gitti

Cihangir
20 Eylül 2024 14:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Togg İle Bitmeyen Sorunlar: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı!

25 Aralık 2024 15:57

Togg Yazılım Ve Parçalarıyla İlgili Yaşadığım Problemler