Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Togg Kredi Kampanyası Pişmanlığı

27 Mayıs 2024 23:17
Ertuğrul'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Togg sorunum çözüldü.”

Togg'un 800.000 TL kredi kampanyasına başvurmak istedim. Ön başvuru için 60.000 TL aldılar ve iki farklı bankadan kredi başvurumuzu yapabileceğimizi söylediler. Ziraat Katılım'a gittik, sadece 12 ay vade olduğunu, diğer vadelerin olmadığını söylediler. Oradan çıkıp TEB'e gittik, onlar da Togg sistemi kapalı olduğu için başvuru yapamadıklarını söylediler. En son Akbank'a gittik, onlar da garantör firma limiti yetersiz hatasını aldıklarını söylediler. Yani hiçbir şekilde başvuramıyoruz. Aracımı sattım ve şu an mağdur durumdayım. Televizyonlarda ve billboard'larda yapılan onca reklama rağmen hiçbir dedikleri gerçek değil ve büyük bir pişmanlık yaşıyorum. Keşke hiç bu yola girmeseydim, en azından kendi aracım vardı.

profile profile profile
03 Haziran 2024 20:29

Teşekkürler Togg sorunum çözüldü.

Yorumlar (5)

Merve
Merve

Merhaba hangi banka bızede sıylermısınız

Murat
Murat

Kendi sitesinde 12 ay olduğu yazıyordu siz başka vade olduğunu nereden duydunuz ya da gördünüz de arabayı satasıya kadar uyanamadiniz?

Ertuğrul

Hocam hayattaki en kötü şey bilgimiz olmadan bir konuda fikir sahibi olmaktır. İstediğimiz vadeyle istediğimiz krediyi çektik ve başvurduk çok şükür. Biraz daha araştırıp sonra fikir üretmenizi tavsiye ederim, iyi günler.

İla
İla

Aynı durumdayız, bankalar kendi kafasına göre davranıyor. Siz çözüm buldunuz mu?

Ertuğrul

Hocam müşteri danışmanımız farklı bankaya yönlendirerek kampanyanın son günü de olsa yardımcı oldu ve sorunumuz çözüldü. Kredi çekerek başvurduk parayı yatırdık ve şimdi teslimat sürecindeyiz. Hayırlısı olsun inşallah.

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Togg Yanlış Bilgilendirme Yüzünden Mağduriyet

Muhammed
31 Ekim 2024 14:22

Uğur
11 Eylül 2024 03:53
Togg Kredisi Sadece Reklam, Vermiyorlar
Cemalettin sonuçtan hiç memnun değil

Togg Kredi Kampanyası Gerçekten Var Mı? Yoksa Sadece Lafta Mı Var?

Cemalettin
27 Mart 2024 23:27