Barbaros sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Uygulamasında Bein Sports 3 Kanalı Eksikliği

Tod TV Uygulamasında Bein Sports 3 Kanalı Eksikliği
Barbaros
05 Ekim 2024 19:10

Tod TV uygulamasında sorunlar oluşmaya başladı. Şöyle ki ağustos ayından bu yana kullanıyorum. Hiçbir sıkıntıda yaşamadım ama bugün Man city maçını izlemek istediğimde ne ana ekranda ne de canlı TV kısmında maçı göremiyorum. Maç Bein Sports 3 kanalında yayında. 1 ve 2. Kanallar var ama 3. Kanal gözükmüyor. Lütfen ilgilenin bu sorun bu şekilde devam etmez umarım.

01 Aralık 2024 17:37

Süper lig maçlarını seyretmek için Digiturk platformuna bağlı Tod TV uygulamasında bulunan internet üzerinden seyrettiğim Süper lig sezonluk paket ve sezonluk spor extra+ paketini aldım. Telefonumda Premier league maçlarını yayınlayan Bein Sports 3,4,5 kanalları gözükmüyor. Bu 3. Şikayetim. Bana artık bir yetkili dönüş yapabilir mi? Zahmet olmazsa parayla sattığınız yayında sorun olduğunda müşteriye dönüş yapın kardeşim. 8 gün oldu ayıptır ya. Aşağı resimlerini ekledim. Bugün saat 16 da çektiğim resimler ektedir. Ne hikmetse Premier league maç saatleri yaklaştıkça kanallar ortadan kayboluyor. Buna bir çözüm üretecekseniz üretin üretmiyorsanız da üyeliğimi iptal edin benim.

Safa sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2024 00:13
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Görüntü Problemi Yaşıyorum.

25 Ağustos 2023 21:38

Erkut
13 Ağustos 2023 12:23

Yunus
07 Ekim 2023 19:54
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Işık Yansıması, Izgara Şeklinde Tekrarlayan Işık

Abdullah