TOD Tv Tod Smart TV

16 Eylül 2023 20:58

Süper lig maçlarını izlemek için Digiturk platformuna bağlı Tod TV ® uygulamasında bulunan internet üzerinden seyrettiğim Süper lig sezonluk paket ve sezonluk spor extra+ paketini aldım. Smart TV ®'de yayını izlerken Bein Sports ® 1 kanalı görüntüsü bozuk gösteriyor. Cep telefonunda veya webte tablette böyle bir şey olmuyor da neden Smart TV de oluyor? Benzer çokça şikayet var ® bu konuyla ilgili diğer kullanıcılardan. Biz para veriyoruz ve yayınları yasal olarak izliyoruz ancak bir futbol zevkimiz var onun mahvediyorsunuz. Bu yapılan amatör kalitesiz hizmet sebebiyle insanları ister istemez korsan yayınlara teşvik edeceksiniz ve çok fazla müşteri kaybedeceksiniz böyle giderse sorunlar çözülmezse haberiniz olsun. Ne bir müşteri temsilcisi yetkilisi var ne bir e-mail adresi var ne de bir muhatap var. Diğer kanallarda bir sıkıntı yok ancak bu Bein Sports 1'de görüntüde bozulmalar oluyor. Videosunu çekip size gösteriyorum. Eğer bu durum çözülmezse üyeliğimi iptal etmek zorunda kalacağım ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım Konuyla ilgili sorunun çok acil çözülmesini istiyorum. Telefon numaram abonelik numaram bütün bilgilerim sizde var. Bana acil dönüş yapın ve sorunumu çözün! N

19 Eylül 2023 12:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Murathan T., ile 19.09.2023 tarihinde yapılan görüşmede iletmiş olduğu konu hakkında bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Enes
Enes

Murathan bey sorun devam ediyor mu? Bende yeni üyelik almayı düşünüyorum tod TV'den?

Murathan

Televizyonunuz Vestel ya da Toshiba ise biraz bekleyin. Bu iki marka ile tod uygulaması uyumlu değilmiş. Tod kaynaklı bir yazılımsal sorun. Tod bu sorunu çözmek için çalışıyormuş. Televizyonunuz Vestel ya da Toshiba değilse alabilirsiniz.

Todtv Uygulaması Bein Sports Smart TV Bozuk Görüntü

Semih
11 Ağustos 2023 21:49
Samed sonuçtan hiç memnun değil

Samed
17 Eylül 2023 21:32
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Ünal
11 Ağustos 2023 21:32