Berkay sonuçtan hiç memnun değil

TOD Tv Tod Bein Sports 1 Hatası

02 Eylül 2023 20:14

Sırf Süper Lig maçlarını televizyonumdan rahatça izlemek için satın aldığım tod Smart televizyonumda 100mbps internet bağlantım olmasına rağmen beinsports1'de görüntü donuyor ve hiçbir seyir zevki bırakmıyor. Şikayet için muhatap bulamıyorum bile, internet bağlantım da sorun yok, diğer tüm kanallar sorunsuz çalışıyor. Sadece bein1 yüzünden maç izlenmiyor.

05 Eylül 2023 15:39 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Berkay Y., irtibat bilgilerinden ulaşılamadığı için tarafınıza sözlü bilgi verilememiştir. Kayıtlardaki e‑mail adresine 7/24 iletişim kanallarımızdan bize ulaşabileceğine dair bilgi gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

07 Eylül 2023 21:20

Tarafıma ulaşamadığınızı iletmişsiniz, mail olarak size tekrardan güncel iletişim bilgilerimi defalarca paylaştım, iletmiş olduğunuz telefon numarasından da herhangi bir müşteri temsilcisine bağlanmak imkansız. Birden fazla şikayet bulunuyor bu konuyla ilgili ve internet bağlantı sorunu da bulunmuyor, diğer kanallar net gösterirken beinsport1 de hala aynı sorun devam ediyor, size ulaşmam imkansız gibi bir şey

Çağatay
16 Eylül 2023 17:47
Todtv Maç İzleyememe

04 Eylül 2023 08:51
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
08 Eylül 2023 17:26
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
07 Eylül 2023 16:11